Irina név tetszik nektek? Adnátok a kislányotoknak?
Figyelt kérdés
2011. szept. 11. 22:46
11/18 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik, semmiképpen nem adnám a saját gyerekemnek. Ha kedves ismerőst így hívnának, nyilván elfogadnám :)
12/18 anonim válasza:
Engem Irinának hívnak és ez szláv eredetű név. Románok, görögök és oroszok is használják. Nem szeretnék okoskodni de az oroszok is szlávok mert ortodoxok.
13/18 anonim válasza:
Én 2 napja hallottam először és imádom! Üti az összes többi eddigi kedvencem! Az semmi hogy a lányomnak adnám, de a sajátommá is szívesen átíratnám.
14/18 anonim válasza:
Bulgáriai nyaralásom alatt a pincér csajszit hivták így, nagyon megtetszett :)
15/18 anonim válasza:
Nekem is van egy kedves holgyismerosom Ira nevvel.
A becezese miatt erdemes vigyazni, de szerintem szep nev
17/18 anonim válasza:
gorog eredetu nev szlav valtozata
pont ez lesz a lanyunk neve
18/18 Anyuka92 válasza:
Az én kislányomat Irinának hívják senki nem becézi és nem is akartam olyan nevet adni amit könnyen lehet becézni.Minenki rácsodálkozik milyen szép és ritka neve van.Egyébként görög eredetű, jelentése:béke.Azóta többen lenyúlták már a nevet előtte nem ismertünk a környezetünkben Irinát.Nagyon illik hozzá ez a név az apukája választotta neki a híres modell Irina Shayk után😃❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!