Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van szebb gyerek mint a tiéd? :-)

Van szebb gyerek mint a tiéd? :-)

Figyelt kérdés
Ezt azért kérdezem, mert beszélgettem anyukámmal, és azt mondta, ő látott szebb gyereket, mint mi a húgommal, hiába minket imádott, látta, hogy más gyereke szebb volt. Hát én nem láttam még szebbet az én gyerekeimnél. Te hogy vagy evvel?
2011. szept. 8. 09:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Az én kislányom szerintem gyönyörű (mások is mondják folyamatosan) és persze van nála szebb, de az engem nem érdekel. nekem ő a legszebb és ennyi :)

Én attól bukok ki mostanában, ha az anyukák gyerekeik fényképeik alá olyanokat írnak, hogy "a világon a leges legszebb", "hát nem ő a leggyönyörűbb kislány" meg hasonlók. Persze szépnek látja a kislányát, de nekem pl ilyen eszembe sem jutna, hogy ilyeneket írjak hozzá :) Szerintem ez túlzás

2011. szept. 8. 12:03
 12/20 anonim ***** válasza:
Hát, én még nem láttam olyan gyereket, akire azt tudtam volna mondani, hogy ez szebb, mint az enyém. Nem csak azért, mert elfogult vagyok, hanem azért sem, mert igazából nem láttam olyan gyereket még, akire azt tudnám mondani, hogy hű, de heje-huja nagyon szép.
2011. szept. 8. 12:31
 13/20 anonim ***** válasza:

Biztosan van a kislányomnál szebb gyermek, de nem számomra. Nekem ő a legszebb.

Persze, attól még elismerem más gyermekek szépségét és meg is dicsérem. De az enyém akkor is a legszebb számomra és ez így természetes. :)

2011. szept. 8. 13:12
 14/20 anonim ***** válasza:
3 lányom van, a szépségük max egymáséival vetekszik :DDDD
2011. szept. 8. 13:24
 15/20 anonim ***** válasza:

Biztosan van az enyémnél szebb. Én abszolút elismerem, ha szép egy kisgyerek, és mindegy, hogy kislányról vagy kisfiúról van szó. De persze nekem az enyém is szép. Mit kell mondanom, azért eléggé el voltam keskenyedve, mikor megszületett, hogy nem éppen a legszebb kisbaba. Széles kis pofazacsija volt, csúnya piros foltok voltak az arcán, de rögtön olyan értelemmel nézett a szemembe, hogy beleszerettem. És lám, miből lesz a cserebogár, nagyon csinos kis legényke lett belőle. Ha nem haragszotok, meg is mutatom őt. Itt fél napos volt:

[link]

Itt 4 hónapos:

[link]

És ilyen szép nagyfiú lett már belőle:

[link]

2011. szept. 8. 13:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Na ez a kisfiú tényleg gyönyörű! :) Nekem a mostani (utolsó) képen tetszik a legeslegjobban! :)
2011. szept. 8. 13:39
 17/20 anonim ***** válasza:
13:35-os! Na ez tenleg gyonyoru!!! :) Sok boldogsagot kivanok nektek!
2011. szept. 8. 14:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm a kedves szavakat, és Nektek is minden jót kívánok! :)
2011. szept. 8. 15:39
 19/20 anonim ***** válasza:

teljesen természetes h a saját gyereked neked a legszebb :-)

viszont ha ettől elvonatkoztatsz (tudom nehéz)

akkor viszont lehet h van szebb gyerek

viszont ez tök felesleges dolog az a legjobb ha te gyönyörűnek látod és szereted

2011. szept. 8. 17:51
 20/20 anonim ***** válasza:
En se lattam meg szebbet a fiamnal!!! :)
2011. szept. 9. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!