Ha elmegyek itthonról elköszönjek tőle vagy hogyan?
Figyelt kérdés
14hónapos a lányom és szombatonként tanfolyamra fogok járni,anyósom fog rá vigyázni akit szeret és ismer ,mert velük élünk.De nagyon anyás és naponta többször szopizik és azon is alszik el.2011. szept. 7. 13:12
11/13 anonim válasza:
Akkor köszönj el tőle este. Lefekvés előtt mondd meg neki, hogy xy-al fog ébredni. Nem lesz semmi gond. Reggel a homlokára nyomhatsz egy puszit indulás előtt, bár ln nem tenném, mert ha megébred, akkor rosszabb, hiszen Neked menned kell, és félálomban tényleg nem fogja érteni, hogy mi van...
12/13 anonim válasza:
Mindenféleképpen szólj neki, hogy el fogsz menni. Akár előző nap este.
A világ legnagyobb butasága egy szülőtől, ha úgy hagyja ott a gyermekét valahol (akár családon belül), hogy nem mondja meg előtte neki, hogy anya most elmegy, de ekkor és ekkor haza fog jönni, addig xy fog rád vigyázni.
Ez a legalapvetőbb dolog anya és gyermeke közt, és teljesen mindegy, hogy mennyi idős a gyermek, ha fél éves, ha másfél, akkor is el kell neki mondani, még ha hihetetlen is egy felnőtt számára, a gyerek megérti!
13/13 anonim válasza:
en sose bucsuztam tole, azt hittem jol teszem, de meggyoztetek. remelem nem kestem el, egy eves a kislanyom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!