Mi a neve a gyereked kedvenc plüssállatának/rongyának?
Fáni
Érdekessége, hogy sokáig nem tudta kimondani a szavak elején az F betűket, helyette S v Sz betűt mondott.
Így Fáni sokáig SANYI volt.
Ciki helyzet párszor, mikor a liftben közölte a szomszédokhoz, hogy megyünk haza Sanyihoz és a szomszéd visszakérdezett, ki az a Sanyi. Tök égő volt, mintha Sanyi a szeretőm lenne, pedig életemben nem ismertem Sanyit :)
A nagyobbik fiamnak van egy elég csúnyácska patkánya, amit ő Süninek hív :) Amúgy messziről, hátulról és sötétben tényleg hasonlíthat akár sünire is :)
A kicsinek meg egy plüss Micimackós Tigris szundikendője (rongyi vagy mi a C&A-ból) van, az ő nevei babanyelven: Titi, Titijá, Didi, Didijá :)))
ÉN még gyerek vagyok ugyhogy a sajátomat irom;
Kutymorgó:
egy ideig nem volt neve d anya elkezdte ugy hivni ezért elneveztük igy. nagyon fontos nekem. anya több mint 20(!) évvel megismerkedésük után ajándékozta apámnak névnapjára. valahogy annyir kötődöm hozzá hogy kijárta velem az,ovit. már összevssza szét van szakadva. Ő Egy igaz barát. egyébént egy kutya ami ül és rozsaszin-kék szinu.
Puki (jivatalos neve Matyi): eg normális kinézetű majom ami kicsit kisseb kutymorgonál. anya adta neki is a nevet jogy Puki!
Nagyon szeretemPukit és Kutymorgót!
Ma is velük alszm!
10/L
hát én 17 éves vagyok, és van egy pár :DDD
van egy takaróm ,amit kiskoromban kaptam, az a Macitaki, mert kismackók vfannak rajta :D
van egfy plüsspandám, Joey (Joey Ramone után), egy plüssbárányom, Mina (Laibach énekesnője után), egy plüssnyulam, Méda (az Médea régies változata), egy plüssmosómedvém, Maddy, meg egy plüsshuskym, Kristóf (Christoph Schneider, a Rammstein dobosa után:D), ja meg egy plüssalpakka, akit én varrtam, a neve Albin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!