Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol és mikor mondták ki...

Hol és mikor mondták ki pontosan, hogy júli 1. a határvonal?

Figyelt kérdés

Aki tudja, az linkelje már be nekem legyen szíves. Mi is most szeretnénk babát, de addig, amíg nem jelentik be hivatalosan, csak ez a 2012 lebeg mindenki szeme előtt - amihez hozzátenném, hogy néztem a szólás szabadságát, s nem konkrétan ebben a témában, de azt nyilatkozta a Bajnai, hogy arról, hogy mi lesz majd akkor, az a majdani kormánynak a felelőssége, s neki most csak a saját egy évével kell foglalkoznia!

Szóval mégegyszer hangsúlyozom, hogy mi is most szeretnénk babát, s nekünk sem mindegy, hogy hány évig, s milyen feltételekkel tudok majd itthon lenni, de amíg nincs egy hivatalos bejelentés, hogy igen ezt elfogadtuk - mármint törvényileg - , s ez lesz, ez a végső szó, addig minek hergeljük magunkat?

Én is fel vagyok háborodva, hogy egyáltalán eszükbe jutott ilyen, hogy pont a gyerekeken akarnak állami megtakarításokat létrehozni!

Tényleg megköszönném, ha tudna valaki linkelni nekem ... de ne erről az oldalról, hanem hivatalos oldalakról!

Köszönöm!

2009. ápr. 21. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Konkrétan szerintem még sehol sem mondták ki hiszen nincs dátum!
2009. ápr. 21. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A gyes, gyed eddigi 3 éves teljes időtartamát 2 évre csökkentik. A jogosultsági korhatárt 23-ról 20 évre csökkentik. „Nem azonnal”-jelentette ki Bajnai Gordon. Mint fogalmazott: hagynak időt, és úgy tervezik, hogy 2012-re kerülhetnek a bölcsődébe azok a gyerekek, akikre ez már vonatkozik.

Csak ezt találtam!!!

2009. ápr. 21. 09:34
 3/7 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 21. 09:35
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm Lányok!

Én is így gondoltam, s remélem ez egy kicsit mindenkit megnyugtat!

Én sem találtam sehol semmit, így szerintem még egyelőre feleslegesen "hülyítjük" saját magunkat ezzel a dátummal!

Amúgy is elég stresszes, ha nem jön a baba már egy jó ideje, ne csináljunk magunknak plussz gondot, nem?

2009. ápr. 21. 09:36
 5/7 A kérdező kommentje:
9:35-ös, én ebben sem látom konkrétan azt a júli 1-et!
2009. ápr. 21. 09:40
 6/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez már kicsit konkrétabb!

2009. ápr. 21. 22:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy belinkelted ... ez így már tényleg pontosabb, sajnos ... :(
2009. ápr. 22. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!