Szájra puszi? Mit gondolsz róla? Nálatok szokás?
Figyelt kérdés
Bevallom, mi anyuval,amíg kicsi voltam néha szájra adtunk puszit! Apuval nem!
Férjem ezen meglepődött. Lehet,hogy neki furcsa,nekem nem volt az.
Viszont most egy ismerősömnél láttam,hogy a legjobb barátnője az ő kisfiának (tehát az ismerősöm kisfiának) a szájára ad puszit. Na ez már nekem is furcsa!
Tényleg csak érdekel,hogy kinél hogy van?
Mi most várjuk az elsőt, de szerintem nálunk nem lesz szokás!
2011. szept. 2. 15:15
11/16 ava87 válasza:
Nálunk nem szokás, és az én gyerekkoromban sem csináltuk ezt otthon. Kicsit furcsának tartom, de igazából magánügy, és még csak nem is újkeletű dologról van szó (bár sokan azt gondolják), ez tényleg csak arról szól, hogy van, ahol ez a szokás, máshol meg nem.
12/16 anonim válasza:
Sok helyen látom, sztem semmi rossz nincs benne...
13/16 anonim válasza:
30 éves vagyok van egy 14 hónapos lányom és apukámmal és anyukámmal is szájrapuszival köszönünk...
Még sosem gondoltam,hogy ez valakinek furcsa lenne...
nekünk ez olyan természetes születésem óta...
14/16 anonim válasza:
1,5 éves, és nekünk a szánkra ad puszit. többi családtagnak nem, azt nem is hagynám. nálunk viszont egyértelműen így alakult, valószínű, mert mindig ezt látja, mi naponta nagyon sokszor adunk puszit egymásnak a férjemmel. engem nem zavar, sőt, nagyon meghittnek tartom, aztán majd kinövi.
15/16 sumergo válasza:
Gusztustalan, aberrált, undorító. Ezeket gondolom róla, természetesen kivétel a szerelmem, ő az egyetlen, akivel ez elfogadott! Gyerek, szülő, barátok, rokonok ne csináljanak ilyet!
16/16 anonim válasza:
Brrr... Nekem is nagyon furcs. Soha nem tudnék a páromon kívül másnak a szájára puszit adni. Gyerekkoromban egy román házmester akart oda adni, mert náluk az volt a szokás, hát menekültem előle, undorodtunk. De persze ez más, mint a családon belül, de nekem nagyon nem elfogadható az sem. Szájon puszi a szerelmeseké. A lányaim látják, hogy férjjel így adunk puszit, néha ők is úgy szeretnék, de mondjuk, hogy így mindenki csak a párjával...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!