Nem gáz ha egy magyarországi 4* szállodában svédasztalos reggelikor kiviszek az étteremböl pl. egy 1 banánt a babámnak tízóraira?
De gáz, bár ez amoylan magyar szokás. 2x annyit pakolni tányérra, szendvicset csinálni....
Ha telik 4*-os szállodásar, akkor vegyél banánt, már bocsi
4*-os szállodában nyaraltunk, svédasztalos reggeli+vacsi.
Nekem még az is kínos volt, hogy mennyit szedhetek a tányérra. Korlátlanul szedhettem volna, a pincérek is kedvesek voltak, nem néztek szúrós szemmel, mennyit szedek.....mégis azt éreztem, olyan ciki, hogy lapátolom a tányérra a rengeteg kaját, mint egy éhenkórász.
Úgyhogy én mindig pontosan annyit szedtem, amennyire megéheztem, nem faltam ész nélkül, csak azért, mert most szabad!
A banán kivitel ultra ciki! Reggelit+vacsorát kaptok, a tízórait oldjátok meg magatok. Nekem eszembe sem jutna, hogy reggel bespájzoljak tízóraira, vagy annyit zabáljak, hogy estig ne éhezzek meg.
Ne haragudjatok, de nem értem!
Most tényleg egy darab banánra írjátok,hogy bespájzolás! Nem két szendvicset akart kihozni,csak egy darab banánt!
Mindegy, hogy egy banán, vagy egy fél malac. A lényeg a szándék, az elv. Azt már ELHOZZA és nem ott fogyasztja, tehát az már nem része a reggelinek.
Ha mindenki csak egy banánt, csak egy almát, csak egy sütit...stb hoz el, azon túl, hogy már jól lakott, 8-ra leürítik a készletet.
Mi bababarát szállodában voltunk, a fiamnak külön adták a pincérek a gyümölcsöt, péksütit, h vidd e, jó lesz tízóraira.
Nagyon meg voltunk elégedve a hellyel, mivel tejallergiás a kicsi, külön főztek neki, a főszakács minden este saját maga készített neki tejmentes desszertet, és nem akármilyet, minden vendég tátott szájjal nézte, olyan gyönyörűséges ételeket kapott.
Csak ajánlani tudom, h előtte kérdezzetek rá, h mennyire bababarát, milyen lehetőségek vannak. Ilyen helyet is ki lehet fogni, ahol egyáltalán nem probléma, h a gyerek mit kíván meg...
"Ha mindenki csak egy banánt, csak egy almát, csak egy sütit...stb hoz el, azon túl, hogy már jól lakott, 8-ra leürítik a készletet."
Igenis hogy marad a nap végére, kellően megfizettetik az emberrel a svédasztalos vagy akármilyen ellátást, hogy ne maradna minden nap egy hatalmas mennyiségű felesleg. Ez direkt így van kitalálva, a személyzetnek is ennie kell, és ezt te fizeted ki. Apukám ilyen helyen dolgozott, és minden nap végén az egész személyzet az aznapi menüből lakmározott és vitte haza a családnak.
Mi az,hogy nem való oda? Ahogy írtam nekem pont a pincér ajánlotta,hogy vigyek magammal, ha most nem nem tudom megenni.
Hidd el, tudok viselkedni, elég sokszor látogatok ilyen szállodát, nem gondolom,hogy ne tudnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!