Ha a Gyed lejárta után megigényeltem a gyest arról kapnom kell valami papírt a Mák-tól hogy rendben van?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert elvileg e hónap 14-től már gyes járna (kb 1 hónapja igényeltem) és nemkaptam róla semmi igazoló papírt.Vagy nemis kell hogy kapjak?2011. aug. 31. 21:39
1/6 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, viszont nem tudom elképzelni, hogy valamilyen határozatot ne kapnál róla. Talán Isten malmai lassan őrölnek.
2/6 A kérdező kommentje:
Hát mondok akkor olyat nekik hogy magamis megbánom!!!
2011. aug. 31. 21:50
3/6 anonim válasza:
A hivatali ügyintézés nem tarthat 1 hónapnál tovább!
Lásd: július 4-5-e fele feladtam a gyes igénylőt,és július végén (3 hét múlva) kaptam a határozatot,aug.2-án pedig a családival együtt utalták a gyes-t is.
Én a t.gyás igénylessel vagyok úgy,mint Te. Még semmi papír nem jött,és ebben a hónapban csak családi lesz amiből élnünk kell. :-(
4/6 A kérdező kommentje:
Hát elég szomorú dolog hogy így kezelik az ügyeket akkor kénytelen vagyok betelefonálni hogy mivan.
Köszi a választ!
2011. szept. 1. 14:15
5/6 anonim válasza:
1. vagyok, szerintem is jobban jársz, ha érdeklődsz. Szerintem városonként is változó, hogy mennyire tartják be a határidőket.
6/6 A kérdező kommentje:
Tegnap betelefonáltam a központnak és beérkezett a kérvény már másnap hogy beadtam de még nembírálták el,így a nő akivel beszéltem írt egy külön kérvényt a megyei Máknak hogy soron kívül bírálják el.Ő sem értette miért nemkaptam eddig papírt!Tehát várjam a levelet de gyest majd kitudja mikor kapok:( Ez van,még jó hogy utána érdeklődtem!Remélem most már elintézik hamarosan mert ha nem akkor személyesen megyek be de abban nemlesz köszönet!
2011. szept. 2. 13:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!