Hogy hangzik a Moyra név?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 10:53
1/10 anonim 

válasza:

Nekem nem tetszik, nem adnám a gyerekemnek.
2/10 anonim 

válasza:

Hát szerintem ha egyedi a vezetéknév akkor nagyon klassz lehet!
3/10 anonim 

válasza:

Szerintem is függ a vezetéknévtől is. Nem akarlak megsérteni, de neked nem jut róla eszedbe a "moly", "molyra"? Mert én a "moly"-ra asszociálok belőle akaratlanul is.
4/10 anonim 

válasza:

Nekem tetszik, de ilyen formában Magyarországon nem adható, hacsak valamelyik szülő nem külföldi. Mojra, Moira lehet csak.
5/10 anonim válasza:
Olyan,mint egy bogárírtó név:) vagy valahol már hallottam ezt a nevet, mint márka!
Körömlakknál biztos van ilyen, de babának nem adnám!:)
6/10 anonim 

válasza:

Körmös vagyok, és van ilyen márka, nekem van is egy jópár MOYRA körömlakkom, tipp ragasztóm, és stb... gyereknek nem adnám, az tuti
8/10 anonim válasza:
Nekem is van Moyra körömlakkom... ezért nem nagyon adnám a gyerekemnek ezt a nevet.
Inkább már Molly vagy Maya :)
10/10 anonim válasza:
Egy arab lánynak szerintem nagyon jól állna, de magyarnak... hát nem is tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!