A Lotti név aranyos? Felnőttként nem hangzik majd kislányosnak?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 18. 21:57
1/24 anonim válasza:
szerintem egy nagyon szép és különleges nekem két fiam van Benjámin ,Vendel nekem tetszenek ezek a nevek mivel nagyon szép csengésük van
2/24 anonim válasza:
Szerintem aranyos.Csak nem lehet becézni.Felnőttként meg nem a neve alapján fogják megítélni!Úgyhogy jó választás!:)
3/24 anonim válasza:
Jó lenne tudni a vezetéknevet is... Amúgy aranyos és tényleg kislányos. De 20 év múlva már nem lesz kirívóan különleges név, szóval attól ne félj, hogy kislányosnak fogják tartani majd akkor.
4/24 anonim válasza:
Szerintem viszont kislányos, olyan név, aminek a "tulajdonosát" nem igen veszik komolyan. De amúgy szép. Én azt ajánlanám, hogy ha ragaszkodsz ehhez a névhez, akkor adj egy második nevet is, egy komoly nevet. Én is így csináltam, így ha felnőnek, és esetleg olyan munkájuk lesz, akkor véletlenül se lehet gond.
5/24 A kérdező kommentje:
A vezetéknév kicsit nyelvtörös,és külföldies hangzásu,ugyhogy törekszem a keresztnév "egyszerü"ségére :)
2009. ápr. 18. 22:06
6/24 anonim válasza:
Nekem nem jön be, egy felnőttnek nem tudnám elképzelni, tényleg kislányos. Bocsi, de ez a véleményem. Lehet lepontozni- csak a kérdésre válaszoltam!
7/24 anonim válasza:
Én második névnek adnám, hogy felnőtt korában választhasson, ha esetleg komolytalannak tartka, egyébként nekem nagyon tetszik.
8/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ,azokat is akinek nem tetszett,hisz én kérdeztem hogy mi a véleményetek:) Két nevet nem akarok adni. Ugyhogy agyalok tovább,mi lenne jo a kislányomnak:)Már nem maradt sok idöm gondolkodni.
2009. ápr. 18. 22:49
9/24 anonim válasza:
Jaj, szerintem tok jo egy nev! Nem is tudtam, hogy ezt a nevet is lehet anyakonyveztetni. Super szerintem, komolyan. Bocs, csak ugy megtetszett ahogy elolvastam.
Nekem tetszenek a rovid, egyszeru nevek, es ez nagyon jo!!!!
Kulonben lehet becezni is, Lottika es kulonben is a legtobb ember nem is a nev alapjan becezi a gyereket, hanem mindenfele neveket kitalalnak neki, hat itt is olvashatni, hogy micsoda neveket mond mindenki az utodjanak:) macika, tunder, kicsi, printyo....szoval ezek csak ugy jonnek.
Amugy Lottika pedig tunderi!:)
Nem gyerekes szerintem, felnottkent is jo, de ezen ne gondolkozzal! Jogasznokent is megfogja allni ez a nev a helyet!:)
10/24 anonim válasza:
Szia! Hívhatnátok Karolának, Karolinának vagy Sarlottnak és a beceneve lenne Lotti. Így felnőttként se kislányos. 30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!