Mennyi idos (ek), es hogyan szolit (anak) titeket a gyermeke (i) tek? Kifogasolhatonak/rendellenesnek talaljatok-e, ha a gyerek a keresztnevukon szolitja a szuleit?
16 éves lány és 14 éves fiu.Anya,és Anyóka.
Becézés anyacukorka
Még soha nem szólitottak a keresztnevemen,nem tudom hogyan reagálnék rá,de rosszul esne.
Nekem 15éves 3,5 éves,és 10 hónapos.
Anyának anyunak szólítanak.
És igen,rendellenesnek tartanám ha nem így hívnának.
Anyának szólít 4,5éves kislányom.
Volt egy időszak amikor tanulta a neveket, s nekünk is úgy szólt,de szerencsére hamar leszokott róla. Nem esett jól.
18 hós kisfiam igy mondja "anyanya" , mama - jelentése - vegyél fel :-))
az apja - papa
nem tudom hogy reagálnék ha keresztnevemen szólítana
Szerintem mindenki azt enged meg a gyerekenek, amit jonak lat! Hogy ti hogyan szolitjatok egymast a csaladban senkire nem tartozik, es mindegy, hogy nekunk tetszik-e a keresztneves szolitas avagy sem.
A kisfiam 7 eves, es mami-nak szolit, kulfoldon elunk, itt az anya mamit jelent. Volt, hogy mondta a keresztnevemet, de az apukaja nem engedte meg neki, nagyon mergesen leallitotta errol a gyerkocot.
Nekem olyan furcsan hangzott a kis szajabol a keresztnevem, de igazabol annyira nem volt rossz.
Egyszer hallottam egy anyukat Nemeto.-ban, aki a 6 eves kisfiat fuzte arra, hogy a keresztneven szolitsa ot, mert nem birta elviselni az anya, hogy azt kiabalja neki a boltba, mindenhol a fia, hogy MAMIIII!
Hat latod, mindenki mashogy gondolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!