Magánúton való nyílt örökbefogadásnál hány forduló van és hány napig gondolhatja meg magát az anya?
Vajon egy 10 évest hogy tudott úgy befolyásolni a vér szerinti anyuka,hogy inkább feladja azt a családják aminek az addigi biztonságát köszönhette?
Egyáltalán hogyan találkozhattak 10 évesen,hiszen csak későb kereshetik fel egymást?
Vagy itt valameddig a vér szerinti anyuka nevelte a gyermeket?
Kialakul majd meglátod,nálunk is úgy tűnt néhányszor,hogy nem fog menni mégsem,de ha a férjem nem ragaszkodtt volna még így is a kicsikénkhez,akkor most nem lennénk ennyire boldogok,imádjuk!!!és szerintem ő is minket :-D !
MI azt éreztük,hogy elrendeltetett,hogy a miénk lesz a pici és kitartottunk szerencsére és állítom semmi gondunk nincsen a vér szerinti anyával,mi sem hittük volna akkoriban,hogy szépen elrendeződik majd minden.
én a 10 éves ses vagyok.
Privátba szivesen válaszolok, de már így is túl sokat mondtam.
Nem akarom nagyobb bajba keverni.
bármit csinálok ételt sütit mindig az jut eszembe mennyire szerette ezeket a dolgokat.
Szakemberekhez szakemberek küldtek, magunktól semmit nem csináltunk.
De amikor már isi hivatalból küldet akkor már elindul a lavina.
Én pedig nem tudok az árral szembe piss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!