Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Magánúton való nyílt örökbefog...

Magánúton való nyílt örökbefogadásnál hány forduló van és hány napig gondolhatja meg magát az anya?

Figyelt kérdés
Nekünk azt mondták, hogy először ideiglenes kihelyezés van, amikor mindketten aláírunk (anya és mi), utána gyámságba való kihelyezés (mindketten aláírjuk: anya és mi) és még van 30 napja meggondolni magát. Nem értem miért ilyen bonyolult. Alapítványoknál lemond az örökbefogadók javára és kész. Mit csinálok, ha most lelép és nem írj a alá a 2. fordulót???
2011. aug. 29. 13:02
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

igen így történt, de ez évek hosszú vajúdása, pszhihológus, neurológos segítséggel.

És em tudtunk mit tenni, mert búskomor lett, és szeretem annyira, hogy az ő javát akarjam.

De ez egy nagyon nehéz ügy.

Hogy most mit tegyél.

Szeresd, és ne félj.

Az anyuka csak azért teszi ezt, hogy majd ha véletlen megkeresi a babája, mondhassa, hogy pillanatnyi zavar, és már nem tehetett mást, Hagyd hogy ő mondja ki, mert ki fogja mondani.

Ja és valami bizonyítékot tegyél félre a gyermekednek, hogy a szülő anyja tette ezt , nem te.

Már kiskamaszkorban is elég sok gond van ezen kívül is, de ha egy gyerek ebbe kapaszkodni tud, sajnálja magát, és annyira beleéli, hogy el is felejti mennyire szerették ott ahol éppen van

Én drukkolok nektek, naaagyoooon

2011. aug. 29. 15:14
 22/41 A kérdező kommentje:
hát mivel a biológiai anya rendszeresen akar találkozni és 10 perc sétára lakik tőlünk, nem lesz nagy titok
2011. aug. 29. 15:17
 23/41 anonim ***** válasza:

10 évesen hogyan találkozhattak még?(vagy rosszul értettem?)

Neurológusra miért volt szükség hiperaktivitás,vagy mi miatt?

2011. aug. 29. 15:17
 24/41 A kérdező kommentje:
ráadásul minden közösségi oldalról az jön le, hogy imádja a babát..én is attól félek, hogy ha kicsi állandóan ezt hallja (minden találkozásnál, később neten), akkor megkérdezi, mégis miért is vettem el a jogos édesanyjától
2011. aug. 29. 15:18
 25/41 A kérdező kommentje:
vagy egy tinédzser veszekedésnél hozzámvágja, hogy az ő édesanyukája ezt biztos engedné
2011. aug. 29. 15:20
 26/41 anonim ***** válasza:

Határozottságra van szükség,mondja el a vsz anyuka,hogy biztos e abban,hogy örökbe szeretné e adni?Amennyiben igen,akkor a ti általatok állított szabályok leszenek érvényesek,az,hogy a közösségi oldalon mit ír az ő dolga,de ha te nem akarod nem muszáj érintkeznetek egyáltalán.

Én azért voltam benne abban ,hogy valamilyen szinten azért tarthatjuk a kapcsolatot,mert ő mindig mondta,hogy nem akar zaklatni bennünket,és ha ő attól nyugodt,hogy kap néhány képet és évente egy-két alkalommal beszélünk telefonon az nekem nem probléma.

2011. aug. 29. 15:23
 27/41 A kérdező kommentje:
az lenne a jó, ha ezek a találkozások tényleg korlátozott körülmények között történnének...de most egyelőre annak is örülnék, ha ott tartanánk, hogy ránk anyakönyvezik a picit
2011. aug. 29. 15:24
 28/41 A kérdező kommentje:
ha úgy lenne, ahogy az utolsó írta, teljes szívvel megnyugodnék
2011. aug. 29. 15:24
 29/41 anonim ***** válasza:

Jól kell tudni kezelni ezeket a dolgokat.

A kamaszok egyébként is sok fejfájást okoznak a szülőnek,mégha nem örökbefogadottak is.

Ez még mielőttünk is ott áll :-O,remélem nem lesz nagyobb gond.

2011. aug. 29. 15:26
 30/41 A kérdező kommentje:
én most úgy gondolom, hogy harmonikus lesz a picivel a kapcsolatunk. első pillanattól bújt hozzánk és mosolygott...remélem velünk marad, mert megszakadna a szívünk
2011. aug. 29. 15:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!