Egyedülálló férfiként lehet örökbe fogadni gyereket?
Figyelt kérdés
Kicsit negatívan hangzik de így most nem látom hogy valaha is lesz nő az életemben aki hozzám jönne és még gyereket szülne, de gyereket mindenképpen akarok, ha nem lesz 35 éves koromra akkor örökbe akarok fogadni. Igazából ha lesz sajátom akkor is szeretnék örökbe fogadni, de egyedüli férfiként lehetséges?
21/F
2011. aug. 28. 11:43
11/13 anonim válasza:
Jah és a lányom a "szülinapi ajándékom" 8nappal a 24.szülinapom előtt jött a férjemnek meg szept lesz a 24...
12/13 sumergo válasza:
Előtted az élet, még fiatal vagy nagyon!! Hidd el te sem leszel egyedül!!!
13/13 anonim válasza:
A barátom is csak 25 évesen talált rám, előttem senkije nem volt, ő is valahogy így volt mint te, mert senkinek nem kellett mert nem egy jóképű srác, meg még félénk is. Hát mégis összejöttem vele és most együtt tervezzük a jövőt:) Csak azért írom, hogy ne add fel. Neked is lesz valakid ha eljön az ideje. Egyedülálló férfiaknak nem igazán adnak ki gyereket. És sajnos a mai világban én ezt meg is értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!