Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a pasik...

Miért van az hogy a pasik semmibe veszik azt amit egy kismama otthon végez a gyerekkel, háztartással?

Figyelt kérdés

Már nagyon kivagyok. A gyerek éjjel bőg nappal sem tudok tőle aludni, különben is ott a házimunka. Elég nagy a házunk és a párom minden foltért megjegyzélst tesz ami esetleg elkerülte a figyelmemet takarítás közben. A gyerekgondozásból egyáltalán nem veszi ki a részét, nem segít a házimunkában sem, még egyszer sem fürdette meg a kislányunkat aki lassan 1 éves lesz..

Én végzek mindent amit el tudtok képzelni és cserébe csak bántó megjegyzéseket tesz.

Arra sem képes hogy amíg fürdetem , altatom a manót addig az alsó szinten ekpakolja a szanaszét dobált játékokat. Végignézi a kanapén ülve hogy leszakadó derékkal, hulla fáradtan pakolásszak, mosogassam a vacsi után maradt szennyesedényt, a gyerek dolgait fertőtlenítsem stb..

Másnak is ilyen a párja vagy csak én fogtam ki az "aranyhalat"?!

2009. ápr. 17. 22:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát most lehet nem azt a választ írom,amit hallani akarsz,de sztem válj el.

Sok válás volt a családomban,tudom,hogy szörnyű,de valóban igaz,amit itt vki írt,ha 7 gyerek után ilyen,nem most fog megváltozni.Adj neki ultimátumot:vagy segít vagy ennek nem lesz jó vége.

Ha ennyire nem tudja ellátni a gyereket,úgyse ítéli neki a bíróság.Ha pedig te kapod a felügyeleti jogokat,nem dobhatnak ki a házból.Akkor apuka fogja venni a sátorfáját.Kérdés van e türelmed egy ilyen perhez.

Én ha már látnám,h reménytelen a helyzet lépnék gyorsan,minél hamarabb megszabadulnék tőle,hogy találjak egy olyat,aki szeret a babámmal együtt.

Sok szerencsét bárhogy is döntesz.

2009. ápr. 17. 23:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Pfú, nagyon megérintett a helyzeted! S bár én nem járok ebben a cipőben, mert engem a párom még a terhesség alatt elhagyott, így nekem ezért nincs kinek átadnom a feladatokat, jól tudom, miről beszélsz.

Mindezt azért is mondtam el, mert nem tapasztalatból adok tanácsot, hanem elgondolkodtam, talán mi lehetne ésszerű ebben a helyzetben, ha még szereted (ez nagyon fontos!) a párod:

- vhogy próbálj meg valami bensőséges, intim helyzetet teremteni, amikor csak kettesben vagytok, s igen, beszélgess el újra vele!

- mivel szereted, ezért nem a szemrehányás lenne a célravezető, hanem talán ha a tanácsát kérnéd: mit tenne ő a te helyedben?

Bevallom, nekem a priorizálás jutott eszembe, azaz ha ő minden porszemért szól, talán a beszélgetésetek kapcsán belátja, hogy a múzeumi tisztasság huszadrangú a fontossági listán. Kérd meg őt, hogy szerinte mi lehet a fontos, vagy ha erre valószínűleg a meleg vacsi, sör és foci sorrendet mondaná, te állíts fel egy sorrendet, s abba kérd a beleegyezését.

Így legközelebb, ha hideg vacsora van, a háztartásban is jó pár dolog nincs elvégezve, akkor nyugodtan emlékeztesd, hogy ez ma nem fért bele.

Hidd el, szerintem, ha te ebben magabiztos leszel, előbb- utóbb ő is alábbhagy az irreális elvárásaival.

De mindezt persze csak akkor éri meg, ha te még nem adtad fel, s szereted!

Állj, finoman bár, de határozottan a sarkadra, én nagyon drukkolok neked!

2009. ápr. 17. 23:37
 13/13 anonim ***** válasza:

A, felejtsd el! A ferjed atvert tegedet! Mar ne is haragudj, de te vagy a 3. felesege, nem csoda ha a masik 2 felesege is elvalt tole, hiszen ahogy a par mondatodban leirtad, ez egy elviselhetetlen alak!!! Minden gondolatoddal azon legyel, hogyan tudsz megszabadulni tole!! Inkabb a szuleidhez menjel, valahogy el lesztek ott egymas hegyen-hatan, mert ugye nincs hely azt irod, de megis jobb, mint egy ilyen alak tonkretegye az eletedet!!! Es a kicsiet is persze.

Gondolom kinyalod a feneket is szo szerint, aztan a bunko stilusaval csak megalaz, szolgakent kezel teged.

Egyetek anyukadnal zsiros kenyeret inkabb, de jobb lesz a nyugalom!

Ha ennyi gyereke van mar, gondolom gyerektartast nem nagyon fogsz kapni, de majd lesz valami, hagyd ott!

2009. ápr. 18. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!