Hogy mentetek szulni?
Én is tükörrel csinálom,csak én a kádban keresztben,hogy elférjek, "leguggolok",a tükröt a kádba teszem,kitámasztom,és úgy elég jól látok. A pocak alatti részt meg állva tükörrel. (én a lábammal vagyok nagy bajban! sajnos a párom nem partner ebben!)
De amúgy tényleg csak minket zavar az őserdő és a borosta!! A szülőszobában senki nem tartja igénytelennek ezért a szülő nőt! Ha meg gyorsan zajlanak a dolgok,akkor is kéznél van a borotva,és gyorsan lehúzzák kitolás előtt/alatt. Nekem is így volt a 2.,csak az volt a baj,hogy nem tudom milyen borotvát használtak,de hogy húzta a szőrt/bőrt... az tuti! Az elsőnél még gond nélkül elértem mindent,pedig nem volt mini pocakom!
Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,37hkm
Nekem megcsinálta a párom, de nem elég jól, így magamnak borotváltam -érzésre, nem láttam... :)
A kórházban nem feltétlenül borotválnak egyébként -3* szültem, egyszer nem nyúltak hozzám borotvával, pedig nem volt frissen leszedve..
Én úgy voltam vele, hogy inkább legyen bénán leborotválva, minthogy kényelmetlenül érezzem magam a korházban a szőr miatt. A nővérek előtt nem ciki, de mégis rossz érzés mikor nem érzed magad igényesnek.
Én is tükörrel csináltam. Félig térdelőülésbe és magam alá tettem a tükröt. Néha ráhullott a szőr, akkor letisztítottam a tükröt. De még a tükör sem kellett mert már nagyjából tudom hova nyúljak. Olyan lett amilyen.
Nekem óóóóóóóóóriási hasam volt, de tükörrel meg tudtam oldani.
A kicsi pont 2 szőrtelenítés közé, 5 nappal korábban érkezett, így volt egy kis borosta, de arra azt mondták, hogy nem gond :)
Őszinte szívvel mondom, hogy hagyd a párodra, mert ha a kórházban csinálják szárazban nyomják az egészet -legalábbis nálunk így van-
Én gyakoroltattam vele a terhesség alatt is; nem mondom, hogy nem volt ciki, de a szükség nagy úr és mivel ő sem kedveli a bozontmarcsát, ahogy én sem, ráállt :o)
Sok hab és ha kell tegyetek az extrarizikós részekre valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!