Hogy mentetek szulni?

Figyelt kérdés
En mar nagyon nehezen tudok szorteleniteni ott lent, de olyan ciki lenne bozontosan menni szulni. Tudom a dokik mar sok ilyet lattak es van most fontosabb dolog is amire koncentralnom kell illetve, hogy ott nem ilyeneken fogok majd agyalni de nagyon igenytelennek erzem magam....
2011. aug. 26. 11:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
HA neked nem sikerül, majd sikerül a szülésznőnek. Neki az az egyik dolga (a beöntés mellett), persze aha az idő (és a baba) engedi. Nekem olyan gyorsan jött, hogy azt mondta, erre már nincs idő, megyünk szülni. Én nagyjáztam a dolgot. :) A hasam pedig előző napokban ment, szóval a beöntésre sem lett volna szükség. esetleg a párod a borotválásba nem vonható be?
2011. aug. 26. 13:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Én pont aznap délelőtt voltam a nődokinál vizsgálaton, ezért reggel volt rá időm, hogy bíbelődjek vele. Majdnem 39 hetesen nagy pocakkal úgy borotváltam le, ahogy addig is szoktam, csak most nem nagyon láttam. Próbáltam tükörrel, néztem, hogy hol lehet még, és érzésre. Persze, aki nem szokta (mert mondjuk gyantázza, vagy kozm csinálja neki) elég nehéz. Biztos maradt még pár helyen, de nekem nem is mondtak ezzel kapcsolatban semmit, fel sem merült, hogy le kéne szedni valamit, még, úgyhogy én sikerrel jártam. :o)
2011. aug. 26. 13:25
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is tükörrel csinálom,csak én a kádban keresztben,hogy elférjek, "leguggolok",a tükröt a kádba teszem,kitámasztom,és úgy elég jól látok. A pocak alatti részt meg állva tükörrel. (én a lábammal vagyok nagy bajban! sajnos a párom nem partner ebben!)

De amúgy tényleg csak minket zavar az őserdő és a borosta!! A szülőszobában senki nem tartja igénytelennek ezért a szülő nőt! Ha meg gyorsan zajlanak a dolgok,akkor is kéznél van a borotva,és gyorsan lehúzzák kitolás előtt/alatt. Nekem is így volt a 2.,csak az volt a baj,hogy nem tudom milyen borotvát használtak,de hogy húzta a szőrt/bőrt... az tuti! Az elsőnél még gond nélkül elértem mindent,pedig nem volt mini pocakom!

Boldog babavárást,könnyű szülést és egészséges kisbabát!!

Üdv:2gyerkőcös,37hkm

2011. aug. 26. 13:35
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem megcsinálta a párom, de nem elég jól, így magamnak borotváltam -érzésre, nem láttam... :)

A kórházban nem feltétlenül borotválnak egyébként -3* szültem, egyszer nem nyúltak hozzám borotvával, pedig nem volt frissen leszedve..

2011. aug. 26. 14:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Én úgy voltam vele, hogy inkább legyen bénán leborotválva, minthogy kényelmetlenül érezzem magam a korházban a szőr miatt. A nővérek előtt nem ciki, de mégis rossz érzés mikor nem érzed magad igényesnek.

Én is tükörrel csináltam. Félig térdelőülésbe és magam alá tettem a tükröt. Néha ráhullott a szőr, akkor letisztítottam a tükröt. De még a tükör sem kellett mert már nagyjából tudom hova nyúljak. Olyan lett amilyen.

2011. aug. 26. 14:37
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem óóóóóóóóóriási hasam volt, de tükörrel meg tudtam oldani.

A kicsi pont 2 szőrtelenítés közé, 5 nappal korábban érkezett, így volt egy kis borosta, de arra azt mondták, hogy nem gond :)

2011. aug. 26. 15:28
 17/17 anonim ***** válasza:

Őszinte szívvel mondom, hogy hagyd a párodra, mert ha a kórházban csinálják szárazban nyomják az egészet -legalábbis nálunk így van-

Én gyakoroltattam vele a terhesség alatt is; nem mondom, hogy nem volt ciki, de a szükség nagy úr és mivel ő sem kedveli a bozontmarcsát, ahogy én sem, ráállt :o)

Sok hab és ha kell tegyetek az extrarizikós részekre valamit.

2011. aug. 26. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!