Szokott olyat mondani a párotok mérgében amit nem gondol komolyan?
Ma este összevesztünk a férjemmel a pénz miatt mert szerinte túl sokat költök.
Én mondtam neki hogy van fogalma róla mi mennyibe kerül?
(Van egy 2 éves kisfiunk és most szeretnénk kistesót már nem szedek gyógyszert)
Szó szót követett és azt mondta nekem hogy reméli nem vagyok terhes...:-(
Nagyon rosszul esett.
Pedig én abszolút nem költekezek nem vettem magamnak semmit már ezer éve.
Megértem hogy sokat dolgozik de ez mégis csak túlzás volt...
Szerintetek komolyan gondolta?
Egyébként ő is akarta a gyereket nem csak én.
Holnap csináltam volna tesztet de megmondom őszintén már nem is merem megcsinálni :-(
Tudnék mesélni,hányszor vesztünk össze,hányszor mondott nekem fájó dolgot,és hányszor nem gondolta komolyan!
A pasiknál ez alap program! Ne aggódj!
Egy részük nagyon allergiás a pénz szóra és a vásárlásra! Én már csak tudom,hidd el! Az utolsó anyagi összecsörrenésünk végén már a portörlésen veszekedtünk- sajnos ezt nehezemre esik megcsinálni,egyéb tekintetben a ház rendben van!a gyerekek is nevelve vannak!- és bár tudom,hogy a pénztelenség hozta ki belőle a mondatokat,de akkor is szörnyen rosszul tud esni!
Én azt is hallgattam már,hogy "ha a 3. is lány,akkor haza se hozd,cseréld ki,vagy mehetsz anyádékhoz!" Először jót kacagtam rajta,de amikor vérmesen komolyan mondta- az ominózus utolsó pénzes veszekedéskor,akkor már nagyon nagyon nem tudtam rajta nevetni. Sőt,annyira magamra vettem,hogy el is kezdtem össze pakolni,megnéztem a busz-vonat hogy van,és az utolsó 2500 ft-ot arra szántam,hogy "akkor szevasz!ha akarod látni a gyerekeidet,akkor majd jössz!,5-e után jövök a többi cuccért!" Megfogta a pénztárcámat,majd elment. Vissza jött fél óra múlva,meg kérdezte mikor indul a busz,vissza adta a tárcám,majd bocsánatot kért,kérte,hogy ne menjek,fogadkozott,hogy augusztustól minden jobb lesz,addig bírjam ki mellette (augusztusban kapta az első fizuját,addig csak az én gyed-em +családi volt,meg az ő befuccsolt vállalkozása,ami után szépen össze gyűltek az apeh csekkek).
Azóta tényleg,le a kalappal előtte,sokszor mondaná a magáét,mert megvettem egy csomag cukit a gyerekeknek,de nem teszi!
CSináld meg bátran azt a tesztet! Hidd el,már lehiggadt a párod! Minden jót Nektek! :-D
Üdv:2gyerkőcös,37hkm
Ma este azért megkérdezte hogy na megcsináltad a tesztet?...
Érthetetlen :-)
Tudom csak nagy a szája...
És sajnos elég meggondolatlan.
Holnap reggel tesztelek, nagyon izgulok.
Ráadásul lehet hogy jövő héttől külföldre megy dolgozni és jó lenne ha sikerült volna.
Holnap kiderül...
Az előbb hívott és a végén ezt mondta: "holnap reggel csináld meg a tesztet"
Normális??? :-)))
Na, megcsináltad a tesztet? Mi lett? A párod is izgatottan várta hogy megmond az eredményét,ugye? :-D
Szeret Ő Téged,csak vannak rossz napok mindenki életében,amit mi sokszor felfújunk- hol okkal,hol ok nélkül!
Nekem speciel tudnom kellene,hogy bármi is mond a párom ,szeret, nem azért mondja,hogy megbántson,csak így sikerül... de néha nem egyszerű!
Megcsináltam és sajnos negatív :-(((
Annyira szomorú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!