Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy nő azt mondja, ha...

Ha egy nő azt mondja, ha előbb tudja, milyen jó kutyát nevelni, nem szül, akkor az komolyan mondja?

Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem változhat a véleménye.

Nekem kutyám előbb volt mint gyerekem és kutyát könnyebb nevelni. Nem kell iskoláztatni, beszélni tanítani, különórára hordani stb.

2011. máj. 21. 17:58
 2/4 Alinaaa ***** válasza:
Én sokszor a kutyáimmal többet vesződök, mint a fiammal:)
2011. máj. 21. 20:43
 3/4 anonim ***** válasza:

A kutya feltétel nélkül hálás neked, a falkavezért te vagy, teljes mértékben alád rendeli magát (már ha jól neveled).

A gyerek az elején csüng rajtad, néha túlságosan is, aztán jön egy pont, amikor meg elkezd "távolodni", önállósodni (néha korábban, mint az szükséges lenne). Szóval, szerintem ezt éli meg nehezen az ismerősöd, hogy úgy érzi, már nem annyira fontos a gyerekének, mint az elején, míg a kutyának ugyanolyan fontos vagy egész életében.

2011. máj. 22. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2 kutyám volt a babám előtt (dobermann és tacskó),mind a két fajta akaratos,de sokkal könnyebb volt velük,mint a 2 éves kisfiammal :D Lehet,hogy erre gondolt az ismerősöd. Néha én is úgy érzem,hogy egy falka kutyát sokkal könnyebb irányitani.
2011. máj. 23. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!