Mennyi idős kortól lehet a babával együtt fürödni (kádban)?
Figyelt kérdés
Most hogy van ez a nagy meleg, olyan szívesen vennék egy fürdőt napközben és szerintem a kislányomnak is jót tenne. De még csak 4 hónapos úgyhogy nem tudom, ennyi idősen hogyan boldogulnék vele a kádban. Amúgy imád pancsolni az elejétől fogva. Azt sem tudom, hogy mennyire higiénikus...
Szerintetek?
2011. aug. 23. 12:48
1/3 anonim válasza:
Sokan ellenzik,sokan nem,mindenféle véleményt fogsz kapni.
Én rendszeresen fürdök a lányommal,kb 3 hónapos volt,mikor először kipróbáltuk,most 15 hós.Arra figyelj hogy legyen segitséged aki kiveszi a kádból mig kiszállsz:-)Jó pancsit.
2/3 anonim válasza:
Szia.Mi 4hos koratol furdunk vele nagy kadban.Eleinte nem szerette de 3.alkalom utan mar nem sirt.Nagyon elvezi o is es mi is.Mindig felvaltva furdunk vele.Egyik nap en masik nap a ferjem.Most 9 hos es imadja csapkodni a nagy vizet.Egyedul soha nem furodnek vele csak ha ott van a ferjem.Ha van segitseged nyugodtan kiprobalhatod.Jo pancsizast.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-) Hát akkor ma este lehet, hogy kipróbáljuk...
2011. aug. 23. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!