Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kisgyerekkel elférünk ebben a...

Kisgyerekkel elférünk ebben a lakásban?

Figyelt kérdés
Lakásvásárlás és babavállalás előtt vagyunk. Most találtunk egy szép kis lakást, van benne egy kisszoba és egy nagy nappali galériával. Szerintetek itt kényelmesen elférünk kisbabával? Ki hol tud aludni? Félek hogy a galériáról nehéz lemászkálni éjszaka, ha sír a baba vagy valami.
2009. ápr. 15. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

Nekünk is két szobánk van, galéria nélkül, amíg sírós a pici sokat kell vele lenni, nem alszik át éjszakákat, addig én egy heverővel leszek a szobájában. És el lehet férni, megoldható.

A kisszoba legyen a picur birodalma, a másik szoba pedig a tiétek.

2009. ápr. 15. 21:43
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A mi lakásunk 2 szobás, nem egy túl nagy lakás. A hálószobánk az egyik, a kisebbik és a nagy a nappalink. Mi mindenképpen egy ideig egy szobában szeretnénk lenni a kisfiúnkkal, így a kiságyát a mi hálónkba raktuk be. ha nagyobb lesz, akkor majd átköltözünk a nappalis szobába és a kicsié marad a háló. Persze majd szeretnénk másik babát. így az már egy újabb történet. :)

Egyelőre biztosan elég nektek ez a lakás. Hogy ki hol aludjon......

Az elején könnyebb, ha te a közelében vagy. Egy szobában vele. Esetleg lehetnétek mind a kisszobában az elején. Bár ezt nektek kell eldönteni!

33 hetes kismami

2009. ápr. 15. 21:55
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bőven jó :) Mi másfeles lakásban lakunk, de nem kényelmetlen egyáltalán. Szerintem amíg nagyon pici a baba, addig alhattok is mind egy szobában (a nagyban), vagy ha úgy akarjátok, tehetitek is külön szobába (szerintem a kicsi szoba lehetne az övé, én így csinálnám), de akkor még ne aludj a galérián, mert tényleg fárasztó lehet onnan akár többször is lemászni éjjel. Nyitott ajtóknál viszont tuti meghallod ha sír és pár lépés és ott vagy nála gondolom. Aztán ha már nagyobb és nem kell kelni hozzá, akkor alhattok a galérián, és akkor a nagyobb szoba tényleg csak nappali lesz. Én így csinálnám, imádnám, ha lenne galériám, de hát ez csak albérlet, és a plafon is alacsony hozzá.
2009. ápr. 16. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is elég lesz ez a lakás hármótoknak. A galériáról tényleg kicsit bajos lesz lemászkálni az elején, viszont ha elfér, érdemes egy matracot, vagy heverőt tenni a kicsi szobájába, hogy amíg nem vagy olyan fitt a szülés után, ott aludj. De az is megoldás, ha az első hónapokban egy szobában alszotok. Később, ha már beállt a rend, és többet alszik éjjel, jöhet a külön szoba.
2009. ápr. 16. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi 6-an vagyunk egy 2 szobás 51 négyzetméteres tetőtéri lakásban (2 felnőtt és 4 gyerek ) és bőven elférünk.
2009. ápr. 17. 14:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Nemrég még 4-en laktunk egy 36 nm-es garzonban és kényelmesen elfértünk. Most már 5-en vagyunk egy 1+2 félszobásban, így még kényelmesebb.

Ági

2009. ápr. 17. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!