Babakocsival, hogy lehet vásárolni?
Én mindig teszek egy elég nagy vállra akasztható táskát a babakocsi kosarába, és azt akasztom a vállamra és abba pakolom a cuccom, onnan kipakolok a pénztárnál, abba visszapakolok és úgy beteszem a babkocsi kosarába.
A kosárral sosem bajlódtam...
Ha nagyáruházba mész, a bevásárlókocsira ráteheted a hordozót, ha nagyobb a baba beleültetheted, és akkor nem kell babakocsi.
ha csak pár dologért szaladok be, akkor a kocsi+bevásárlokosár, de nekem szerencsére konnyu és ugyesen tolhato sportkocsim van.
ha nagyobb bevásárlásrol van szo, az elso honapokban magam intéztem, míg apuci volt a kicsivel. 3 hos kortol vittem a kicsit a babahordozoba és így tettem a nagy bevásárlokocsiba, miota pedig stabilan ul (8 honap), beleultetem a bevásárlokocsi gyerekulésébe, nagyon élvezi. En igy oldom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!