Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elbőgtem magam a dokinál mert...

Elbőgtem magam a dokinál mert kiderült hogy az 5. baba is fiú lesz! Szégyellem magamat a doki előtt hogy elsírtam magam! Eddig az összes szülést ő vezette le most is az lesz. Szégyelljem magamat?

Figyelt kérdés

Röhögve mondta hogy még egyszer kellene próbálkozni hátha lány lesz.

Már többet nem szeretnénk vállalni. Mindig is nagy családot akartunk. Eltudjuk tartani őket de annyira szerettünk volna egy kis csajt!.Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 17. 10:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
:) Megértelek,és ne szégyelld hogy,csalódtál hogy ő sem lány.Én/mi mindig is két gyerekben gondolkodtunk,kettő volt az álmunk,lehetőleg vegyes páros :) (eü.szempontból sem javallt több)Amikor kiderült hogy a második is fiúcska,bizony elbőgtem magam és tudod miért?!:NEM azt sirattam hogy ő fiú,hanem azt hogy nem lesz lányom az életemben!A gyerek szám ez esetben lényegtelen :) az érzés pedig ugyanaz.Miután ezt meg sirattam,boldogan neveztük el és élvezni kezdtem hogy fiús,végérvényesen fiús anyuka lettem! + a te/ti esetetekben van valami van valami "csodás"furcsaság abban hogy mind az 5 fiú,szóval a sors nem véletlenül szabhatta rád azt a feladatot,hogy fiúkat kell nevelned! :) Ez után a feladat után,pedig le a kalappal előtted,azt hiszem ezt "csak"két fiú mellett kijelenthetem!Kívánom hogy boldog nő legyél a "férfi-halom"közepén!Egy 3 éves és egy 9 hónapos fiúk anyukája
2011. aug. 17. 12:24
 22/27 anonim ***** válasza:

Nem vagyok járatos ebben,de szerintem 5 fiú gyermek már nem a véletlen műve..Nem lehet hogy lány gyerek nem tud megfoganni,vagy nem olyan erősek a férjed "lány spermái",tehát szervi okai vannak hogy mindig fiú baba lesz?

Amúgy nekem ikreim vannak,mindkettő fiú,én is csalódott voltam,mert egy fiú-egy lányt szerettem volna.

Én a helyedben ha nagy álmotok,bevállalnék egy hatodik terhességet is,főleg ha gond nélkül eltartjátok őket,ahol 5 van,ott a hatodik is elfér.De előtte kivizsgáltatnám a dolgot.

Unokatestvéreméknek,orvos házaspár 7 gyermekük van.Az elsők hármasikrek voltak(!) és utána még 4(!) gyereket bevállaltak.Nagyon helyes,hogy az ilyen családok is vállalnak sok gyereket.Gratulálok!

2011. aug. 17. 13:54
 23/27 anonim ***** válasza:

sajnálom...

pedig milyen klassz lett volna 5. gyereknek egy kislány! :)

ez már biztos, hogy fiú lesz?

2011. aug. 17. 14:17
 24/27 anonim ***** válasza:

Sajnálom hogy csalódtál, megértelek. Elhiszem, hogy mennyire vágytatok volna egy kislányra.

Van egy ismerős családom, nálunk 3 lány született. Már férjhez mentek, gyerekeik vannak.

Az elsőnek 2 lánya,

a másodiknak 2 lánya

a harmadiknak 1 lánya.

A harmadik nemrég szült EGY KISFIÚT. A nagypapa nem is akarta elhinni, külön kiszedte a pelusból is, hogy megbizonyosodjon róla, biztos az-e. :)

Szóval lehet még hatodikként egy kislányotok is akár. :)

2011. aug. 17. 14:27
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok jó választ! igen Már biztos hogy kisfiú láttam a kukacát már én is. Igen most pasi hatalom lesz körbe fognak venni:-))) Bele nyugodtam de kicsit csalódtam is.. de az a lényeg hogy egészséges legyen. Már meg is van a fiú név. Nem volt nehéz választásom:) Húgomnak pedig most születik az első kislánya. De mindegy majd a menyeim lesznek a "lányaim":))
2011. aug. 17. 16:33
 26/27 anonim ***** válasza:
Nem kell szégyenleni.aranyos.😊 nekem 1/1 a nemek aránya.pont jó így..
2014. szept. 25. 12:12
 27/27 anonim ***** válasza:

Jó, hogy nincsenek anyagi gondjaitok, de ha valaha rászorulnátok az állami-társadalmi támogatásokra, azt se kell szégyellni.Ezeket a gyerekeket nekünk is nevelitek, mindenkinek fontos, hogy 40 év múlva is éljenek és dolgozzanak itt emberek.

Egész nyugodtan vegyetek igénybe mindent, ami jár, az ingyenes tankönyvtől a magasabb családi pótlékon és adókedvezményen át az iskolai kedvezményes étkezésig. Ez nem könyöradomány.

Sok sikert a kis csapathoz!

2014. szept. 26. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!