Elbőgtem magam a dokinál mert kiderült hogy az 5. baba is fiú lesz! Szégyellem magamat a doki előtt hogy elsírtam magam! Eddig az összes szülést ő vezette le most is az lesz. Szégyelljem magamat?
Röhögve mondta hogy még egyszer kellene próbálkozni hátha lány lesz.
Már többet nem szeretnénk vállalni. Mindig is nagy családot akartunk. Eltudjuk tartani őket de annyira szerettünk volna egy kis csajt!.Köszönöm a válaszokat!
Nem vagyok járatos ebben,de szerintem 5 fiú gyermek már nem a véletlen műve..Nem lehet hogy lány gyerek nem tud megfoganni,vagy nem olyan erősek a férjed "lány spermái",tehát szervi okai vannak hogy mindig fiú baba lesz?
Amúgy nekem ikreim vannak,mindkettő fiú,én is csalódott voltam,mert egy fiú-egy lányt szerettem volna.
Én a helyedben ha nagy álmotok,bevállalnék egy hatodik terhességet is,főleg ha gond nélkül eltartjátok őket,ahol 5 van,ott a hatodik is elfér.De előtte kivizsgáltatnám a dolgot.
Unokatestvéreméknek,orvos házaspár 7 gyermekük van.Az elsők hármasikrek voltak(!) és utána még 4(!) gyereket bevállaltak.Nagyon helyes,hogy az ilyen családok is vállalnak sok gyereket.Gratulálok!
sajnálom...
pedig milyen klassz lett volna 5. gyereknek egy kislány! :)
ez már biztos, hogy fiú lesz?
Sajnálom hogy csalódtál, megértelek. Elhiszem, hogy mennyire vágytatok volna egy kislányra.
Van egy ismerős családom, nálunk 3 lány született. Már férjhez mentek, gyerekeik vannak.
Az elsőnek 2 lánya,
a másodiknak 2 lánya
a harmadiknak 1 lánya.
A harmadik nemrég szült EGY KISFIÚT. A nagypapa nem is akarta elhinni, külön kiszedte a pelusból is, hogy megbizonyosodjon róla, biztos az-e. :)
Szóval lehet még hatodikként egy kislányotok is akár. :)
Jó, hogy nincsenek anyagi gondjaitok, de ha valaha rászorulnátok az állami-társadalmi támogatásokra, azt se kell szégyellni.Ezeket a gyerekeket nekünk is nevelitek, mindenkinek fontos, hogy 40 év múlva is éljenek és dolgozzanak itt emberek.
Egész nyugodtan vegyetek igénybe mindent, ami jár, az ingyenes tankönyvtől a magasabb családi pótlékon és adókedvezményen át az iskolai kedvezményes étkezésig. Ez nem könyöradomány.
Sok sikert a kis csapathoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!