Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elbőgtem magam a dokinál mert...

Elbőgtem magam a dokinál mert kiderült hogy az 5. baba is fiú lesz! Szégyellem magamat a doki előtt hogy elsírtam magam! Eddig az összes szülést ő vezette le most is az lesz. Szégyelljem magamat?

Figyelt kérdés

Röhögve mondta hogy még egyszer kellene próbálkozni hátha lány lesz.

Már többet nem szeretnénk vállalni. Mindig is nagy családot akartunk. Eltudjuk tartani őket de annyira szerettünk volna egy kis csajt!.Köszönöm a válaszokat!

2011. aug. 17. 10:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
4%
Mire kellene irigynek lennem? Arra, hogy a kérdező 5 kölyökkel szenved egész nap? Kösz, inkább nem. Nekem elég, legfeljebb kettő és azokat legalább el tudnám tartani. Ennyi történet.
2011. aug. 17. 10:24
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
kedves kérdező nem kell szégyellned magad csalódtál kicsit,esetleg majd később próbálkozzatok hátha bejön egy kis csaj,ismerek egy családott úgy jöttek a gyerekek,hogy Álmos,Előd,Ond,Kond,Tas,Huba,Csenge :P a 10 .18as taplóval ne foglalkozz (10:23as vagyok)
2011. aug. 17. 10:25
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó, ezen jót nevettem.

Egyébként nálunk 2 kisfiú van, de a 3. is tuti az lesz, de nem adnám őket senkiért és semmiért.

2011. aug. 17. 10:30
 14/27 anonim ***** válasza:
10:30-as vagyok, a 10:25-ösre gondoltam.
2011. aug. 17. 10:31
 15/27 A kérdező kommentje:
Kedves kötekedő! Amint mondtam nem vagyok semmire és senkire sem rászorulva.
2011. aug. 17. 10:41
 16/27 anonim ***** válasza:
83%

Szia!

Én még csak a 3. babát várom,eddig 2 lányunk van. A 18.heti uh-n azt mondta a doki,hogy Ő is kiscsaj lesz (a páromnak nem mondtam semmit,hátha tévedett a doki- nagyon pikk-pakk nézte,és a uh-gép sem mai gyártmány...). Sírni ugyan nem sírtam,de kilépve a rendelőből nagyon nagyon csalódott voltam!

Jó 2 hónapra rá kislánnyal álmodtam,az álmomat megmondtam a páromnak,ezután keresni kezdtünk lány neveket...hát,szó se róla,egy sem jött be! Amit végül választottunk,az sem tetszik! De tudom,ha tényleg lányunk lesz a 3., és meglátom...azonnal beleszeretek úgy,ahogyan annó a másodikba is- Őt fiúnak vártuk! A párom volt nagyon csalódott mikor megszületett és kiderült,hogy mégsem fiú,de már (2 éves) nem tud betelni Vele,és szemmel láthatóan ugyan annyira szereti,mint a nővérét szerette az első pillanattól!!

Nézd a jó oldalát! Ha fiú,nem kell sok új ruhára költeni! - én is így fogom fel a mi esetünkben!

Amúgy nem attól félsz inkább,hogy mások mit mondanak,és sajnálni fognak,hogy megint fiatok lesz?

(Mi már kapjuk az íveket az emberektől,hogy ha megint lány...! erre azt szoktam mondani,hogy "Egy ember,csak egyfélét tud csinálni! :-D")

Boldog babavárást és egészséges kisbabát!!!

Üdv:2gyerkőcös,36hkm.

2011. aug. 17. 11:00
 17/27 anonim ***** válasza:
77%

Gratulálok az 5prücsökhöz, jézus mária, jó kis "elnyomásban" lehetsz:D Egyáltalán nem szégyelld, hogy elsírtad maga. És is kiakadnék ha 6pasi venne körül, pláne, hogy lányt szeretnék...

SOk boldogságot.

Amúgy hogy bírod, azért 5bébi, 5terhesség... jesszusomszenthabakuk minden elismerésem.

2011. aug. 17. 11:03
 18/27 A kérdező kommentje:
Már megszoktuk hogy Úristen ennyi fiú meg így meg úgy!:-)) Eddigi terhességemmel nem volt semmi baj az össze babánál végig tornáztam!:-) Hála most is csak 7kg jött fel rám de 5 fiú mellett nem sok hamar kondiba fognak rázni!:-))
2011. aug. 17. 11:07
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok! És nem kell szégyellned magad, persze, hogy kislányt vártatok. Tuti, hogy ugyanúgy fogjátok imádni a legkisebb fiúcskát is :)

(És kicsit irigyellek, én is sok gyerekre vágytam, de meg kellett állnunk háromnál. Még 1-2 jöhetne pedig :)

2011. aug. 17. 12:09
 20/27 anonim ***** válasza:
82%

Oh Te drága!! :)

Anyósomnak 5 fia van. A második az enyém :) :) (Neki különösen örülök :P ).

Az első kettőnél még ok volt, hogy fiú. A 3.nál nem akarta tudni, de megmondta neki a doki, végigsírta a buszt hazafelé... a 4.nél meg ő maga vette észre, hogy kukacos megint :). 5.re már nem is kerestek lány nevet :).

Ne szégyelld magad, nincs miért! Nem a babának nem örülsz! :)

Viszont kicsit off, de ha elfogadsz egy tanácsot: próbálj meg nő maradni majd a sok fiú között, mutass a fiaidnak jó példát, hogy majd jó feleséget találjanak maguknak :) és legyél olyan jó anyós, mint az én anyósom, akkor imádni fognak a menyeid!! :o)

2011. aug. 17. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!