Hasznaltok gyerekporazt?
Figyelt kérdés
Jobb porazon vinni a gyereket, mint a kiskezet fogni?2009. ápr. 14. 16:16
1/9 anonim válasza:
Neked kényelmesebb (nem kell lehajolnod), a gyereknek biztonságosabb (ha fogod oldalra nem dől el, mint az egykezes fogásnál), engem mégsem vitt rá a lélek.
Általában hagytam egyedül menni, esett is egy párat, de semmi baja nem lett.
Inkább megtanítottam neki, hogyha azt mondom stop, akkor kötelező megállni.
2/9 anonim válasza:
Persze!!!És szájkosarat és bolhanyakörvet is!!!Talán türelemmel és szeretettel többre mennél...számomra felháborító(2 gyerekem van)
3/9 anonim válasza:
Én külföldön reptéren láttam hogy a gyerek pórázon volt, ami nála érthető is volt mert igy is eszevesztve rohangált, egyébként nem hinném hogy bármi értelme lenne, nekem kicsit megalázónak tünik a kicsivel szemben.
4/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat!
Ne huzza fel magat egyikotok se, csupan megkerdeztem.
Szerintem nagyon-nagyon csunya es rossz dolog, es csupan uzlet az egesz poraz dolog.
A poraz a kutyanak valo, de nem egy kisgyereknek.
Kulfoldon rengetegen hasznaljak, de mindig megsajnalom a szerencsetlen kisgyereket, amikor a porazon viszik, (mint egy kutyat)
Ilyen az uzlet, es ilyenek a hiszekeny szulok. Akik elhiszik a jo reklamoknak, hogy az a poraz jo a gyereknek.
2009. ápr. 14. 17:23
5/9 anonim válasza:
Én külföldön bébiszitterkedtem, ott kellett(!) használnom, és mikor már megtanult járni a kisgyerek, olyan labilisan ment, hogy kirítt a játszótéren, hogy milyen kis esetlen és semmi egyensúlyérzéke nincs, míg a vele egykorúak már határozott léptekkel szaladtak... Szörnyű, sosem használnám...
6/9 anonim válasza:
én is külföldön bébiszitterkedtem (Angliában), nekem viszont jó tapasztalatom van vele. Praktikus, mert könnyű 'kordában' tartani a picurt, és szabad a kezed is. Itthon viszont nem használnám, mert tuti megszólnának:(
7/9 anonim válasza:
A saját tapasztalatomat miért kellett lepontozni??? Igenis kellett használnom, mert az anya is velem volt, és mondta, h mit csináljak..., az meg hogy esetlen szintén tök igaz, nem alakul ki az egyensúlyérzék, ha az ember vezeti. Ehhez nem kell nagy agy, de nektek jó lepontozást... :/
8/9 anonim válasza:
utolsó válaszoló, az ilyen és hasonló kérdésekre ezen a fórumon nem érdemes válaszolni, mert nem a véleményedre, tapasztalataidra kíváncsiak. Ha nem értesz egyet velük, lepontoznak. Utolsó előtti voltam.
9/9 anonim válasza:
Igazad van, köszi! Nem is válaszolok többet ilyen kérdésekre... Úgy látszik, a tapasztalat nem jó valami miatt... érdekes.. akkor inkább hitéletet ajánlanék, vagy pszichológust nekik... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!