Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy magyarázzuk meg neki,...

Hogy magyarázzuk meg neki, hogy Ő nem lány?

Figyelt kérdés

Mindenekelőtt, azért én írom ki és nem anya, mert ő nem szokott netezni! Ne szóljátok le! Ő élőben kérdezett meg, pár embert.

Na szóval. Lakunk itthon négyen, anya, az ikertesóm, én és az öcsém. Szóval három lány, egy fiú. Az öcsém alig múlt 4 éves. És MINDENBEN utánozni akar minket... Az még semmi, hogy csak ülve hajlandó pisilni, bármit mondasz neki, "Te is így csinálod". "De én lány vagyok." "Én is, az akarok lenni!" Egyszer, amikor felhúzta ezzel nagyon, a tesóm közölte vele, hogy "nekem puncim van, neked meg nincs!" Azóta ő is akar magának, és hangoztatja, hogy ő "el van rontva", amiért neki nincs. Egyszer rámnyitott a wc-ben, mikor épp megvolt és betétet cseréltem. Magyarázd meg egy 4 éves FIÚnak a menstruációt. Azt mondtam a betétet néha teszik a bugyijukba a lányok, hogy "kényelmesebben üljenek." Tudom vicces, de csak ez jutott eszembe. Nem győztem eléggé kihangsúlyozni, hogy csak a lányok használnak ilyet. Mindegy. Az lett a vége, hogy a betéteket jó magasra el kellett zárni, mert sokszor találtuk meg a nadrágjában.

Anya mesélte, hogy amikor elvitte ruhát venni, ő szoknyát akart magának, "Olyat, amilyen a nővéremnek van." A sminkünket rendszeresen összepacsálta, amíg el nem zártuk. Ki akarta festeni magát. Félünk, hogy az oviban ki fogják nevetni. Igyekszünk minden "női dolgot" titokban tenni, de mégis csak lányok vagyunk. Valaki valami tipp? 16/L

2011. aug. 16. 09:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
apa, nagypapa, nagybácsi, keresztapa nincs?
2011. aug. 16. 18:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Vigyétek fiú társasågba.

vagy fiúsodjatok.

2016. jan. 23. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!