Hallottátok, hogy a Nesztlés cuccok üvegszilánkot tartalmazhatnak, amit hogyha lenyel a kölyök meg is fulladhat?
Ja, hogy a 13/F az jelen esetben a kérdező életkora és neme??? Csodálkoztam is, hogy 13 hetes terhesen honnan tudja, hogy fiú baba! De volt már rá példa! :):):)
Akkor se írd rám azt, hogy felelőtlen! Ez olyan mintha neked azt mondanák "szegény te, az anyukád nem dobta ki a Nutelládat, pedig a facebookon azt írták belepisilt egy egér...felelőtlen!" :)
Fátylat rá!
Nem azért,de szövegértésből egyest kapnál,az tuti...Elolvastad a cikket,amit belinkeltél?Pont az ellenkezőjét támasztod alá annak,amit írtál...:)
Igaz,hogy szerepel benne,hogy termékvisszahívás,de utána olvashattad,hogy Mo-n ilyet nem is forgalmaznak,valamint semmilyen hivatalos szerv honlapján nincs szó visszahívásról..
"Ez a kamaszok témaköre, így gondoltam ide is írok..."
Már bocsi, de ez az "egyéb kérdések"!
Amúgy igaza van a hozzászólóknak!
1. Ne kelts fölöslegesen pánikot!
2. 13 évesen ne ítélkezz egy ANYA felelőssége felett!
3. A linkkel tényleg csak saját magadnak mondtál ellent!
4. Nem megfullaszthat, hanem felsérthet egy üvegdarab.
5. Nestlé!
és 6. Nekem GYEREK
és 6. Nekem GYEREKem van nem pedig kölyköm!
(Bocs, valahogy hamarabb elküldtem az előbb, véletlenül!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!