Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hallottátok, hogy a Nesztlés...

Hallottátok, hogy a Nesztlés cuccok üvegszilánkot tartalmazhatnak, amit hogyha lenyel a kölyök meg is fulladhat?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 12:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ez a kamaszok témaköre, így gondoltam ide is írok..., nekem van kistesóm és anya mondta ezt:)
2011. aug. 8. 12:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Rendes tőled hogy igy aggódsz:-) De azért tényleg nem kell az anyukáknak azt irni hogy "szegény gyereked",csak mert nem dől be egy ilyen dolognak.Amúgy, a Nestlé magyar.o.on nem forgalmaz banános bébiételt:-)
2011. aug. 8. 12:49
 13/19 anonim ***** válasza:

Ja, hogy a 13/F az jelen esetben a kérdező életkora és neme??? Csodálkoztam is, hogy 13 hetes terhesen honnan tudja, hogy fiú baba! De volt már rá példa! :):):)

Akkor se írd rám azt, hogy felelőtlen! Ez olyan mintha neked azt mondanák "szegény te, az anyukád nem dobta ki a Nutelládat, pedig a facebookon azt írták belepisilt egy egér...felelőtlen!" :)

Fátylat rá!

2011. aug. 8. 13:02
 14/19 anonim ***** válasza:

Nem azért,de szövegértésből egyest kapnál,az tuti...Elolvastad a cikket,amit belinkeltél?Pont az ellenkezőjét támasztod alá annak,amit írtál...:)

Igaz,hogy szerepel benne,hogy termékvisszahívás,de utána olvashattad,hogy Mo-n ilyet nem is forgalmaznak,valamint semmilyen hivatalos szerv honlapján nincs szó visszahívásról..

2011. aug. 8. 13:14
 15/19 A kérdező kommentje:
Hátha vannak itt külföldi anyukák is
2011. aug. 8. 13:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Az üvegszilánk valószínűleg nem fulladást okoz - ezt csak akkor okozna, ha a baba magát az ételt is rendszeresen félrenyeli, öklendezi -, hanem garat vagy nyelőcső sérülést. Kedves az aggodalmad, de a pánikkeltés több bajt csinál mint hasznot szerintem.
2011. aug. 8. 13:32
 17/19 A kérdező kommentje:
Ha nem tetszik, nem olvasod és kész!
2011. aug. 8. 13:43
 18/19 anonim ***** válasza:

"Ez a kamaszok témaköre, így gondoltam ide is írok..."

Már bocsi, de ez az "egyéb kérdések"!

Amúgy igaza van a hozzászólóknak!

1. Ne kelts fölöslegesen pánikot!

2. 13 évesen ne ítélkezz egy ANYA felelőssége felett!

3. A linkkel tényleg csak saját magadnak mondtál ellent!

4. Nem megfullaszthat, hanem felsérthet egy üvegdarab.

5. Nestlé!

és 6. Nekem GYEREK

2011. aug. 8. 16:00
 19/19 anonim ***** válasza:

és 6. Nekem GYEREKem van nem pedig kölyköm!

(Bocs, valahogy hamarabb elküldtem az előbb, véletlenül!)

2011. aug. 8. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!