Születési támogatásról mit tudtok? Minden önkormányzatnak kell, hogy adjon?
Én kecskeméti vagyok, és a honlapon keresgéltem, de nem találtam. Vajon attól még lehet? Van esetleg valaki aki kecskeméti, és kapott (vagy éppen nem)?
Köszönöm a választ!
Az egyszeri anyasági támogatás mindenkinek jár az a családtámogatási törvény szabályozza és az államkincstároknál kell igényelni az összege függ a legkisebb öregségi nyugdíj minimum összegétől.
Hát igen az önkormányzatok adhatnak de szerintem függ a család anyagi helyzetétől.
Köszi a válaszokat!
Nem az anyaságira gondoltam,azt tudom. Ez születési támogatás, a szülöklapja.hu oldalon olvastam róla. Nem függ az anyagi helyzettől, hanem tényleg csak az önkormányzatoktól. van ahol adnak, van ahol nem, van ahol többet, van ahol kevesebbet. Utána kell járni. Csak sokan nem is tudnak róla, hogy van ilyen!
Sziasztok,
ha valaki Győrben ismeri ennek a menetét, és tudja, hogy itt jár-e, legyen kedve, ossza meg velem!
Előre is köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!