Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Születési támogatásról mit...

Születési támogatásról mit tudtok? Minden önkormányzatnak kell, hogy adjon?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 09:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos nem mindenhol adnak,a 3-dik kerületben én nem kaptam,a barátnőm a 7-ben kapott!
2009. ápr. 10. 09:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Én kecskeméti vagyok, és a honlapon keresgéltem, de nem találtam. Vajon attól még lehet? Van esetleg valaki aki kecskeméti, és kapott (vagy éppen nem)?

Köszönöm a választ!

2009. ápr. 10. 09:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Hívd fel a helyi önkormányzat szociális osztályát, ott pontosan meg tudják mondani. Az egyszeri anyasági mindenkinek jár (65.000,- körül), de helyenként eltérő, hogy ezen kívül mi jár. Debrecenben van 15.000,- Ft utalvány ruhavásárlásra, de ennyi. És én sajna lemaradtam róla, mert az első hónapban kell igényelni, én meg a másodikban kérdeztem. :(
2009. ápr. 10. 09:23
 4/6 anonim válasza:

Az egyszeri anyasági támogatás mindenkinek jár az a családtámogatási törvény szabályozza és az államkincstároknál kell igényelni az összege függ a legkisebb öregségi nyugdíj minimum összegétől.

Hát igen az önkormányzatok adhatnak de szerintem függ a család anyagi helyzetétől.

2009. ápr. 10. 09:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nem az anyaságira gondoltam,azt tudom. Ez születési támogatás, a szülöklapja.hu oldalon olvastam róla. Nem függ az anyagi helyzettől, hanem tényleg csak az önkormányzatoktól. van ahol adnak, van ahol nem, van ahol többet, van ahol kevesebbet. Utána kell járni. Csak sokan nem is tudnak róla, hogy van ilyen!

2009. ápr. 12. 11:17
 6/6 anonim válasza:

Sziasztok,

ha valaki Győrben ismeri ennek a menetét, és tudja, hogy itt jár-e, legyen kedve, ossza meg velem!

Előre is köszönöm!!!

2009. máj. 25. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!