Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak 13 évet kapott az anya?

Csak 13 évet kapott az anya?

Figyelt kérdés
1 évesen 4 kiló,cukros vizet itattak vele??? Hol volt a védőnő??? Szomszédok??? STB...Ja És nem érzi magát búnösnek...Anya az ilyen???
2009. ápr. 10. 07:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

1 éves volt a baba, és 4 kiló!

én is megsírattam a picikét, elképzeltem, hogy milyen kínok között halt meg...

az ügyvéd azt nyilatkozta a tv-ben, hogy adtak neki enni. de tudjátok, mit? kolbászt, tésztát, kenyeret!!! egy 1 év alatti babának! felakasztanám az ilyen "szülőt"!!!!

2009. ápr. 10. 12:46
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
Hol itt az igazság? Aki rendőrt ölt az életfogytiglant kapott. Aki meg gyereket kínoz és nem ad neki enni 13-15 év! Komoly!!! Szánalmas az egész törvény.
2009. ápr. 10. 13:45
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én dolgoztam fogdában, ne aggódjatok az ilyet kicsinálja a többi rab. Lelki roncs lesz mire kikerül, márha megússz élve.

Kivánom neki, hogy a börtönben más egye meg a kajáját és ott haljon éhen a legszörnyűbb kinok kzött.

2009. ápr. 10. 14:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval.
2009. ápr. 10. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!