Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lehet az ilyet névtelenül...

Lehet az ilyet névtelenül jelenteni?

Figyelt kérdés
Hivatalosan is megtenném de 39 hetes kismama vagyok és hamarosan lesz elfoglaltságom))De ami a szomszédba megy az már több a soknál.A párnak van 2 fia egyik 2 éves a másik 1 múlt mindkettő itt háznál született,mert a korlátolt apuka azt hiszi okosabb az orvosoknál.A 3 kislány lett volna ha életben marad szegény,15.-én szintén itthon rejtélyes körülmények között ismét megszült csak sajnos már halott volt a baba.A 2 gyermek mind mentálisan mind fizikálisan elhanyagolt..Ez mellett fül tanúja vagyok annak milyen undorító módon üvölt velük az anyuka,/nem csodálnám ha bántaná is őket/A tragikus csecsemő halál pénteken történt,anyukát hétfőn hazaengedték a kórházból.Még aznap kint volt a gyámügy,de nem engedték be őket,és szintén aznap már hallottam megint üvölteni a nőt a gyerekekkel.Van olyan szerv aki hatékonyan fel tudna velük szemben lépni?Itt senki nem tesz semmit/védőnő,gyámügy/
2011. aug. 5. 15:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Szörnyű :((

De nemsokára járni fog hozzád a védőnő, és lehet, hogy neki lesz majd valamilyen ötlete. Amúgy ő biztosan ismeri is őket.

2011. aug. 5. 16:03
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Az üvöltözés az nem büntetendő. Egyébként a gyámügy az illetékes, vagy a rendőrségen tehetsz feljelentést kiskorú veszélyeztetése miatt. Névtelenül nem fog menni.
2011. aug. 5. 16:05
 3/17 anonim ***** válasza:
20%
Ha jelentgetni akarsz akkor legyen benned annyi tartás, hogy felvállalod.
2011. aug. 5. 16:07
 4/17 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyen válaszolók, mint a 3. mindig megdöbbentenek... Sekélyes.. :(
2011. aug. 5. 16:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet névtelenül jelenteni mindenhol! Illetve ha névvel jelented, akkor kérni a neved és címed "eltitkolását".
2011. aug. 5. 16:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Névvel kell jelenteni, de kérheted a neved/lakcímed titkosítását.

Gyámügyet értesítsd.

2011. aug. 5. 16:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is szinte üvöltést hall a szomszéd. Az egyik magatartászavaros-hiperaktív, a másik dacol kőkeményen. Az előbbi a nem-re irtózatós visítással, őrjöngéssel reagál. Szerinted mit gondolnak a szomszédok??? Tény délutánfele már én is eleresztem a hangom, amikor pl a tésztát dobálják egymásra, a konyha meg ráadásul az utca felé nyílik, vagyis az ablaka. Örülnék ha jelentgetnének a szomszédok...
2011. aug. 5. 16:28
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudom hogy ez kicsit off lesz és hogy a kérdező nem erre gondol de mostanában én is sokat kiabálok sajnos a gyerekekkel, mikor már életveszélyes dolgokat csinálnak egymással és mikor már semmi se használ...

Nyitva az ablak és vékonyak a falak is, akkor lehet engem is feljelentenek egy nap????

Nem trágárkodok és nem ütöttem meg őket még sose, de egyszerűen a szép szó nem használ:(

2011. aug. 5. 16:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Több, mint valószínű, hogy az ő védőnőjük a te védőnőd is, úgyhogy arra hiába vársz :(

Reméljük, hogy annak lesz folytatása, hogy a gyámügyeseket nem engedték be.

Én azt tenném, hogy felkeresném a helyi vezető védőnőt, hátha ő a ti védőnőtök körmére néz.

2011. aug. 5. 17:29
 10/17 A kérdező kommentje:
Kedves 16.28-as és 16.39-es!Biztos elszakad sokszor a cérna és felemelitek a hangotokat,de azt gondolom hogy "dögölj meg" és hogy "megöllek" nem mondtátok még a gyerekeiteknek!Kedves 3. ha nem minden órás lennék azaz bármikor már megindulhat a szülés biztos én magam mennék el mindenhova személyesen!Én egy józan bolond apuka mellett nőtem fel,ütött vert minket ha elborult az agya.Őszintén mondom nem bántam volna ha a környezetemben legalább egy valaki tesz valamit!
2011. aug. 5. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!