Ütötted meg valaha is a gyerekedet? Miért?
Figyelt kérdés
2011. aug. 5. 14:57
11/14 anonim válasza:
nekem nincs gyerekem, de én kaptam kiskoromba, és egyáltalán nem haragszom érte, van az úgy, hogy tényleg kell. én akkor kaptam, mikor: kiskoromban valamimet beütöttem, és úgy kétségbe estem hogy nekem ez fáj, hogy csak üvöltöttem és üvöltöttem de levegőt nem vettem és már kékült a fejem, na akkor kaptam egy nagy taslit, amin úgy meglepődtem hogy abbahagytam a sírást és ismét vettem levegőt. másik eset: mikor a hugomat bántottam, ok nélkül, sokadjára, csúnyán. ennyi. nem történt meg sokszor, csak nagyon ritkán, mikor már tényleg több volt kettőnél, épp ezért tudtam, hogy súlya van.
12/14 anonim válasza:
Kezére, popsijára kapott, de nem tiszta erőből adtam.
Kétszer a szájára is (bár csak jelzésértékű volt), miután 1000-szer megkértem, hogy ne nyalogassa a falat, az elliptikus trénert, a padlót, stb.
Azt nem tudom elképzelni, hogy valaha is arcon, fejen üssem.
13/14 anonim válasza:
egyszer kaptam egy pofont 14 évesen jogosan persze megkért anya hogy mosogassak el sok cucc volt és visszaválaszoltam,hogy miért én nem én koszoltam be,nem voltam rossz kamasz de voltak beszólásaim,na ez már a 10. lehetett bés kaptam egy pofont, ennyi elég is volt nem szóltam vissza többet,kiskoromban talán egy-két jkézre csapás meg popsira ütés volt,ha nagyon rossz voltam és engedetlen,de nem lett semmi bajom,és nem fájt csak kellemetlen volt,nekem van egy kisfiam még csak 4 hónapos rettentően akaratos,erőszakos gyerek,de emellett nagyon aranyos,okos kisfiú,de megfogadtam hogyha nem hallgat majd később rám 2-3 évesen,meg az asztalnál dobálja az ételt stb akkor kap a fenekére kezére,persze nem úgy hogy fájjon ha nem hogy megjegyezze,hogy nem a farka csóválja a kutyát,de soha nem fogom verni
14/14 anonim válasza:
Popsira már kapott olykor, amikor már sem a szép szóból, sem másból nem értett.
Meg egy időben rászokott arra, hogy köpköd, és ezt nagyon viccesnek találta. Pedig ilyet aztán itthon nem láthatott senkitől. Hiába mondtam el ezerszer, hogy ilyet nem szabad, csúnya dolog, gusztustalan, stb., csak vihogott rajta, akkor kapott egyszer-kétszer a szájára (na nem nagyot, de azért hatásos volt), azóta abbahagyta végre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!