Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » ütötted már meg a gyerekedet?...

ütötted már meg a gyerekedet? Miért?

Figyelt kérdés
2010. nov. 21. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Tegnap kapta 2 évesem az első pofonját. Amíg elmentem vécére addig az összefirkálta színes ceruzával a falat a nappaliban. Amikor kijöttem közölte, hogy rajzolt hőlégballont és csiga-bigát. Mondom neki hogy nagyon ügyes vagy, és nézem, hogy hol van, de nem látom. Erre mutatja a falat, hogy ott. 6 helyen firkálta össze :(
2010. nov. 21. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
62%

van hogy kapott a kezére vagy a fenekére mikor például megverte az akkor pár hetes kistestvérét, vagy ha nagyon rosszat csinál és előtte 1000-szer elmondtam hogy nem szabad és el hozom onnan....

mikor ki akarja ütni a tükrőt vagy a tv képernyőjét é direktből na akkor van hogy el szakad a cérna.

2 éves de nagyon rossz!!

2010. nov. 21. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Na,az igen.... :(

Kézrepacsi,saját épségét veszélyeztette.Még egy eset,nagyon megrúgta a cicimet,pedig sokszor elmondtam neki,hogy az nagyon fáj,nem szabad.Majd még egy jól irányzott rúgás.Ekkor rácsaptam egyet a lábszárára.Egyébként érdekes,mert most 2 éves és előtte nem volt olyan eset,hogy ilyet kellett volna tennem.Már próbálgatja a határokat,remélem megedződöm majd.

2010. nov. 21. 13:56
 4/9 anonim ***** válasza:
66%
Kapott a fenekére, mikor lekapta a szemüvegem, és eldobta. Nálunk is volt falfirkálás, festés után egy-két nappal... meg pl.: mostanában kapcsolgatja a mosogatógépet, eltekergeti a gáz gombjait, ilyenekért kapott a fenekére. 2 éves.
2010. nov. 21. 14:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Feltűnt,hogy ők mind 2 éves rosszaságok? :)
2010. nov. 21. 14:03
 6/9 A kérdező kommentje:

a pelusra csapás vagy picit ráütök a kezére az még belefér.

de én nagyon ellene vagyok a verésnek.nem adnék neki pofont vagy bármi ilyesmi.

2010. nov. 21. 14:05
 7/9 anonim ***** válasza:
10%
vicces hogy milyen buta sok anyuka. ha kicsit rácsapkodsz csak annál jobban fogja csinálni hogy provokáljon.emlékszem kiskoromban direkt rosszalkodtam hogy kergessen a nővérem.
2010. nov. 21. 14:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Lábára, fenekére, kezére már kapott, de sosem hirtelen haragból, hanem az 1000.-dik figyelmeztetés után, és el is mondtam, hogy utoljára szóltam és ki fog kapni.

(Tökéletesen beszél, tökéletesen ért mindent, néha rájön az 5 perc)

Legutóbb, a tv képernyőjének dobálta a labdát, 3-szor szóltam rá, aztán a kezére csaptam. Egyből abbahagyta, azóta sem próbálta mégegyszer. Egyébként nagyon jó kisfiú, ritkán van ilyen, szerencsém van vele.

Fejét nem ütném, pofon sem (egyelőre, de nem esküszöm meg, hogy 10-15 év múlva sem fog kapni, ha megérdemli).

Szóval nem vagyok a verés híve egyáltalán, de van hogy szükség van egy popóra csapásra mert másból nem ért.

2010. nov. 21. 14:53
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát pont a héten kapott először a szájára egy picit, mert elkezdett köpködni és direkt összeköpködi a tükröket, ablakokat, az arcunkat. Hiába mondom hogy csúnya dolog, nem teszünk ilyet, stb., annál jobban csinálja csakazértis. Már a bölcsiben is panaszkodtak rá, én meg azt hittem ott tanulta, tiszta ciki volt. Egy munkásembert látott köpködni vmelyik nap az utcán, valószínűleg azért csinálja. Tiszta ciki, itt állunk többdiplomás példamutató szülők, erre a gyereknek a helyi markolós brigád az etalon :( Szóval elszakadt a cérna. Egyébként nem használt a szájra csapás, azóta is köpköd...
2010. nov. 21. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!