ütötted már meg a gyerekedet? Miért?
van hogy kapott a kezére vagy a fenekére mikor például megverte az akkor pár hetes kistestvérét, vagy ha nagyon rosszat csinál és előtte 1000-szer elmondtam hogy nem szabad és el hozom onnan....
mikor ki akarja ütni a tükrőt vagy a tv képernyőjét é direktből na akkor van hogy el szakad a cérna.
2 éves de nagyon rossz!!
Na,az igen.... :(
Kézrepacsi,saját épségét veszélyeztette.Még egy eset,nagyon megrúgta a cicimet,pedig sokszor elmondtam neki,hogy az nagyon fáj,nem szabad.Majd még egy jól irányzott rúgás.Ekkor rácsaptam egyet a lábszárára.Egyébként érdekes,mert most 2 éves és előtte nem volt olyan eset,hogy ilyet kellett volna tennem.Már próbálgatja a határokat,remélem megedződöm majd.
a pelusra csapás vagy picit ráütök a kezére az még belefér.
de én nagyon ellene vagyok a verésnek.nem adnék neki pofont vagy bármi ilyesmi.
Lábára, fenekére, kezére már kapott, de sosem hirtelen haragból, hanem az 1000.-dik figyelmeztetés után, és el is mondtam, hogy utoljára szóltam és ki fog kapni.
(Tökéletesen beszél, tökéletesen ért mindent, néha rájön az 5 perc)
Legutóbb, a tv képernyőjének dobálta a labdát, 3-szor szóltam rá, aztán a kezére csaptam. Egyből abbahagyta, azóta sem próbálta mégegyszer. Egyébként nagyon jó kisfiú, ritkán van ilyen, szerencsém van vele.
Fejét nem ütném, pofon sem (egyelőre, de nem esküszöm meg, hogy 10-15 év múlva sem fog kapni, ha megérdemli).
Szóval nem vagyok a verés híve egyáltalán, de van hogy szükség van egy popóra csapásra mert másból nem ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!