Postán dolgozók, számlaszámra utalásban jártas anyukák, apukák? Lehet ezt máshogy is? A teszveszen sikeresen licitáltam egy babakocsira, megnyertem. E-mailben megkaptam a számlaszámot, amire a kocsit utalhatom. Na de itt kezdődik a gondom.
Figyelt kérdés
Piciny falunkban egyetlen posta van,ott is csak úgy tudok számlaszámra pénzt utalni,hogy kitöltök egy nem is tudom milyen színű csekket,amivel 2-5 nap múlva a számlaszámon van a pénz.Ennek a díja 730Ft.Most akkor ha csak 200Ft szeretnék utalni akkor is majd egy ezresbe kerül?Nincs más módja?Miért nem tölthetek ki sima sárga csekket?2011. aug. 5. 00:03
11/11 anonim válasza:
Rózsaszín csekken lakcímre érdemes fizetni, nem számlára, úgy egyéb költsége nincs az eladó részére, csak a vevőnek van + költsége, ahogy azt már fentebb írtam, különböző értékhatárokkal...
Tőlem is vettek már így, szintén egy eldugott kistelepülésről. De mindenképpen egyeztess eladóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!