Amikor a gyes igenylest beadtatok, milyen szamlaszam letezeset igazolo iratot csatoltatok? Muszaj a szamlaegyenleget? Vagy mit lehet meg? Nem eleg csak a szamlaszamot feltuntetni?
Figyelt kérdés
Azert kerdezem, mert elvileg szerintem nem vagyok koteles szamlaegyenleget kuldeni, mert senkinek semmi koze hozza, mennyi penzem van, miket fizetek. Vagy tevedek? De ha nem azt kuldom el, akkor mivel tudom igazolni, hogy letezik a szamlaszam? Kerni kell a banktol igazolast?2010. márc. 8. 20:20
1/4 anonim válasza:
Mikor én beadtam(tavaly decemberben) nem kértek semmiféle igazolást...:O Azóta változott ez is?...:S
De amúgy ha megvan még a banki szerződésed akkor azt csatold vagy menj be a bankba és kérj egy szerződésmásolatot.
2/4 anonim válasza:
Úgy emélkszem, nekem sem kellett a számlaegyenleget csatolni, viszont más helyre kérték valamilyen jövedelem igazolására (a családi pótlékot igazoltam vele). Én akkor azt csináltam, hogy hibajavítóval kihúztam minden terhelést és jóváírást, csak azt az egyet hagytam meg, amit igazoltam, és ezt így ahogy volt, lefénymásoltam, és a fénymásolatot csatoltam. Ezt is el kell így fogadni, mert nem a pénzforgalomra kíváncsiak, hanem arra, hogy a számla a neveden van-e, megvan-e. Szerintem ha kérik, csináld ezt, tökéletesen megfelel, és nem látják, hogy milyen pénzmozgások vannak.
3/4 anonim válasza:
Mondták, hogy nem árt, ha csatolva van, de nem csatoltam. Szerencsére rendben ment minden.
4/4 anonim válasza:
Én most intéztem, de nem kellett semmi ilyent csatolnom, ezt hol hallottad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!