Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Olyan lánynevek, amelyeken...

Olyan lánynevek, amelyeken nem kell módosítani külföldön, max az ékezetet elhagyni?

Figyelt kérdés
Pl. Gréta, Roxána
2011. aug. 4. 21:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Angliában úgy írod a nevét, ahogy akarod. úgyhogy nyugodtan lehet Liza is, meg Lisa is. de ez még hagyján, a Kieran nevet láttam így, meg Kieronként, meg Cieran, Cieron, Keeran, stb. stb. a múltkor meg olyat, hogy Christeen, a Christine helyett. bárhogy lehet. Ilona-t láttam itt, de nem tudom, nem magyar-e:) hallottam olyat is, hogy egy koreai! lányt hívtak Ilonának. szülők hallották valahol és megtetszett nekik.
2011. aug. 5. 19:21
 22/28 Calico ***** válasza:
52%

Gerda, Annabella, Izabella, Laura, Martina, Eleonóra, Kitti, Rita, Alexandra, Evelin, Emília, Angéla, Kármen, Cintia, Roberta, Anett, Dina, Leila, Paulina, Marina, Stella, Kamilla, Daniella, Olga, Alina,Judit, Olívia, Dominika, Kíra, Bettina, Patrícia, Beatrix, Bella, Hilda, Viktória, Regina, Adrienn, Nikolett, Teodóra, Diána, Klaudia, Dorina, Lina, Korinna, Karolina, Ariel, Cecília, Brenda, Melinda, Barbara, Loretta, Gabriella, Viola, Violetta, Tamara, Leona.

Lisa, Liza- mindkettőt Lizának ejtik.

2011. aug. 8. 15:55
 23/28 anonim ***** válasza:

előző: Ariel férfinév, te!:)

a diánát meg másképp ejtik, juditot Judithnak írják, és persze szintén másképp ejtik. a többit nem jegyeztem meg, miért nem írja ki, hogy mire válaszolok?:)

2011. aug. 10. 21:46
 24/28 A kérdező kommentje:

Igen kedves utolsó, olyat szeretnék, amit ugyanúgy -vagy majdnem ugyanúgy írunk és ejtünk. :)

Mindenkinek köszi a választ!

2011. aug. 10. 21:49
 25/28 anonim ***** válasza:
ma 21:46-os: Németországban a Judit irható igy is meg Judith-nak is, mindkettö gyakori.
2011. aug. 10. 22:35
 26/28 Calico ***** válasza:
Bocsánat. Akkor Ariella. :)
2011. aug. 12. 15:01
 27/28 anonim ***** válasza:

mondjuk ja, attól is függ, hogy melyik ország. de pl. Angliában a Laurát ugyan így írják, de Lorának ejtik, Angelát dzs-vel, Paulina Pólin lesz, Patrícia Patrisa, diana Dájána, Cecília Szeszília. sőt, inkább Szeszily. szóval az ejtés nem biztos, hogy marad. a legjobb az Anna, Emma, ott csak röviden ejtik a dupla hangzót. vagy az Anita,(bár ezt is másképp ejtik, a második szótagon van a hangsúly, szóval, mintha hosszú ível lenne). Karina tényleg jó, esetleg Katrin, Katarina?

vagy a mai névnapok közül Dina, Hilda, Larina.

a nevek a kedvenc témám:)

2011. aug. 12. 23:02
 28/28 anonim ***** válasza:
még jobb: Dolli, Kitti, bár ezeket y-nal írják Angliában.
2011. aug. 12. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!