Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Igazán jó, már bejáratott...

Igazán jó, már bejáratott kelengyelistátok van?

Figyelt kérdés

Tudnátok esetleg sajátot írni.Nem feltétlenül olyanra gondolok, ami a neten van, hanem, ami saját, ahol látszik,hogy mi az ami tényleg kell és mi az,ami esetleg felesleges!

köszi

2011. aug. 4. 12:59
 1/9 anonim ***** válasza:

15-20 db textilpelenka. (nálunk tanácsadásra is kell, gondolom, máshol is:)

puha takaró babakocsiba, bentre 2 db

body, rugdalózó attól függ, mennyit tervezel mosni

(minden méretből 4-5 db minimum kell)

kiskabát

bundazsák

fürdőkád, 2-3 fürdőlepedő

babakocsi

kocsira szúnyogháló, esővédő

Kezdetben használtuk a vízhőmérőt, pár hét után már nem.

Az első hónapokban jó volt a gyógyszertári csomag fürdéshez, köldökcsonkhoz, stb.

2011. aug. 4. 13:19
 2/9 anonim ***** válasza:

az elsőhöz kiegészíteném,amik nekem még nagyon jól jöttek.Elektromos sterilizáló,sokkal egyszerűbb,mint naponta v akár naponta többször kifőzéssel sz@rakodni(mi eleinte használtunk cumisüveget)szoptatóspárna,sokkal könnyebb volt azon "tárolni"az icipici kisbabát szoptatás közben,mint kézben.Mellszívó,nekem nagyon jól jött,mivel sokat fejtem,h rendesen legyen tejem.

Mondjuk ezek inkább kényelmi dolgok és kb az első 2-3hétben ráérsz majd beszerezni,ha kellenek.

2011. aug. 4. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Újabb kiegészítés:

kölcsön kaptunk egy kókuszpólyát, ódzkodtam tőle, de nagyon jól jött! Főleg az első vendégek, amikor

Szobahőmérőt is beszereztünk.

És hálózsákot, takaró helyett. Azóta is azt használunk :)

Anyukának pedig melltartó betét, és én tejgyűjtő kagylót is javasolnék, hiszen ömlik a tej... az jól felfogja, össze lehet benne gyűjteni, és akár fagyasztani is.

2011. aug. 4. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Lányok, egy nagyon fontosat elfelejtettünk: lázmérő a babának. Sima digitális. Mondjuk nem baj, ha flexibilis a vége. Ja, és orrszívó is fontos -bár ne kelljen :)

Én cumit is vettem előre egyet.

Ágynemű felesleges! Lepedő kell, fejvédő sem árt, és baldachin, ha árnyékolni szükséges, vagy hogy szép legyen :)

2011. aug. 4. 14:07
 5/9 anonim ***** válasza:
13:59 bocsánat... úgy látszik kitöröltem egy részt: szóval amikor az első vendégek jöttek, nyugodtan kezükbe adhattam a babát a kókuszpólyában.
2011. aug. 4. 14:08
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok! Aranyosak vagytok! Mindenki kap kezecskét!:)
2011. aug. 4. 16:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Légzésfigyelő! Elengedhetetlen...

Hordozó-ülés, ha van kocsitok, szintén.

Kiságyba fejvédő...takaró...párna nem kell

Kókuszmatrac jó ha van.

2011. aug. 4. 16:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Illetve apróságok: körömvágó olló, vatta, hajkefe, pelus-popsitörlő,nekünk van bölcsőpárna(elfordulásgátló párna), 1-2 kis sapka,2-3 zokni.
2011. aug. 4. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Én beszereztem egy kiskesztyűt is, mert nagyok voltak a körmei és nem mertem még levágni, de már karmolt. (a sebes cicinek pedig nem valami jó!)
2011. aug. 6. 05:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!