Név ötlet ikerlányoknak? Az első (néhány) ami eszedbe
jut.
Figyelt kérdés
Nem túl extrém neveket szeretnénk, illetve a Dzsesszika/Döníz/Andzselina és a többi erőszakkal magyarosított név; az Eperke/Csillagvirág jellegű nevek; illetve az Azucséna/Árven/Emerencia, Pompónia stb totál idétlen nevek kizárva :-) (elnézést az érintettektől)
Nem szeretnénk túlságosan idegen hangzású nevet sem pl Ingeborg, és túl "ősmagyart" sem, pl: Kunigunda, Csöre, Csente stb.
A családnév Bene, és a gyerekeink: Anna és Botond.
A nagyon összecsengő nevek szerintem nem szerencsés (Mimi-Lili, Nóra-Dóra), és N-el kezdődőt sem szeretnék, szerintem túlságosan összefolyik, de lehet hogy tévedek, nemtom.
A Boglárka meg a Flóra nagyon is tetszene, de már vannak a szűk családban. A jázmin nagy kedvencem, de túlságosan gyakori a környékünkön...
Mit szóltok ezekhez: Izabella, Lilien?
2011. aug. 3. 23:10
15/37 anonim válasza:
Lilien mindenképp :)
2011. aug. 3. 23:11
16/37 anonim válasza:
Inkább Izabella. A Lilien nem túl magyar, bár Ti döntitek el.
2011. aug. 3. 23:13
17/37 anonim válasza:
Szerintem hosszabb nevet válasszatok. Bene Izabella szép, csak ha mgh-val kezdődik szerintem kicsit összefolyik a két név. Viktória, Dorottya, Hajnalka, Loretta, Melinda, Szilvia
2011. aug. 3. 23:15
18/37 anonim válasza:
Karolina, Kornélia tetszik?
2011. aug. 3. 23:17
19/37 anonim válasza:
Fruzsina, Linda, Lilla
A Botond és az Anna mellé nekem túl idegen a Lilien.
2011. aug. 3. 23:21
20/37 anonim válasza:
Sokan írnak hasonló neveket a két lánynak, az enyém csak egy vélemény a sok közül, de én nem adnék hasonló nevet mindkettőnek. Könnyen összekeverhetik a neveket, poénkodhatnak vele később, ha csak pici eltérés van a két név között. Két teljesen külön személyről van szó, én utálnám, ha lenne egy ikertesóm és még a nevünk is szinte ugyanaz lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!