Hogyan szoptassak az első hetekben éjszaka? 2hetes a babám, de hulla vagyok éjjel, mikor etetek. Jó ötlet, hogy felébredjek, arra az időre?
párod nem tud segíteni?fejnél éjszakára,és este üvegből kapná?
inkább így minthogy ideges,kimerültségtől ingerlékeny anyukája legyen a babának:D
Szia!
Szerintem ez természetes,hogy fáradt vagy. Próbálj nappal aludni,amikor a babád alszik.Most a házimunkánál fontosabb,hogy kipihent légy.
Egyébként én is így voltam. És még fejtem is az éjszakai etetés után is. Néha már fejés közben majd el aludtam. De olyan is volt,hogy odavettem a bébit,és elaludtam. Azt sem tudtam mennyit evett, de ő is elaludt, szóval gondoltam eleget.
Én is el szoktam bóbiskolni szoptatás közben.De nem csak éjjel,nappal is van úgy .Állítólag a szoptatással olyan hormonok termelődnek,amik lenyugtatják az embert,azért,hogy nyugiban szopiztathassunk,meg állítólag a szoptatáskor termelődik a legtöbb tej.Hát nem tudom,az való igaz,hogy még egyszer sem volta nyugtalan közben.Lehet benne valami.
Azt,hogy mit kellene tenni ellene?Szerintem semmit nem tudunk.De legalább, ha a pici visszaaludt,akkor nekünk is könnyebb elaludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!