Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszik nektek a vörös haj -...

Tetszik nektek a vörös haj - kék szem kombináció babánál/kisgyereknél/felnőttnél?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 13:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
48%

Szia

Nekem kislanyban tetszik de kisfiuban annyira nem.

En voros haju es kek szemu vagyok.Az a nagyon kek szemu es szokes voros haju (regen nagyon nagyon voros voltam)

Imadkoztam ha kisfiam lesz ne legyen voros haju :D

Lanyom lett es szoke (bar kezd vorosodni a haja kicsit, de voros mar nem lesz.1.8 eves)

Nekem azert van egy kis fenntartasom, mert engem sokat csufoltak a hajam miatt kiskoromban (altalanos iskolaban) es nem szeretnem ha a gyermekemnek is at kellene elnie.

Angliaban elunk, igy itt nem lenne olyan veszes a voros haj...nem neznek ki miatta.

Ha kislanynak van voros haja akkor O majd festheti, de egy fiu nem....

En vagyok az a no aki a voros hajat barnara festeti :D

2011. aug. 4. 23:54
 22/34 A kérdező kommentje:

[link]

Itt van a kislányom, bátorkodom feltölteni :)

2011. nov. 5. 13:17
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jó a vörös haj kék szem vagy akármilyen szem :) Valóban különleges és egy kis szerencsével igazi szépség lesz a babából! Minden szülő büszke lehet a szép egészséges gyermekére, ha vörös ha akármilyen!

Kedves útolsó! Gyönyörű szép a kislányod!

2011. nov. 5. 13:36
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

Lányomnak is ilyen haja van, mint a te lányodnak, de ez nem az az extra vörös. Ez a hajszín nagyon szép, és a szeme is nagyon szép.

Lányomra azt mondták konyakszínű a haja. :)

Amúgy nem csak a hajszín és szemszín miatt szép vagy csúnya egy baba.

2011. nov. 5. 13:48
 25/34 anonim ***** válasza:
100%

én vörös hajú kislányról álmodtam, mikor terhes voltam. nem lett vörös a haja, de gyönyörű, selyemfényű világosbarna! nagyon szép kislány, sokan megcsodálják! (nem tőlem örökölte :(((

mondjuk ha tele lesz szeplővel, az olyan vörös nem szép, de akinek pl alabástrom bőre van hozzá, az gyönyörű.

2011. nov. 5. 13:55
 26/34 anonim ***** válasza:
igen,nagyon tetszik.az én kisfiam vörös hajú,zöld szemű és gyönyörű kisfiú.és nem csak szerintem.nem a hajszinen múlik,hogy szép e egy baba,láttam már barnában,szőkében is csúnyácskát
2011. nov. 5. 14:56
 27/34 anonim ***** válasza:
Gyönyörű a kislányod!
2011. nov. 5. 17:04
 28/34 anonim ***** válasza:
Szia! Én eddig azt tapasztaltam, hogy az ilyen emberek vagy gyönyörűek, vagy nagyon rondák.
2011. nov. 5. 17:06
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek nagyon főleg a kislányok... az én kislányom is vöröses hajjal született, lassan 2 éves lesz már kezd szőkülni, de a vörös hajjal is gyönyörű volt. Most meg olyan érdekes hajszíne van van benne vörös, tejföl szőke, barna mint, ha melíros lenne :) Viszont van amikor vörösebbnek tűnik van mikor szőkébbnek... én örülnék, ha ez a vöröses barna árnyalat megmaradna neki :)
2011. nov. 5. 17:59
 30/34 anonim ***** válasza:
Hú ez a kislány tényleg álomszép!! irigyelni fogják, ha megnő! csak sok is legyen az a vörös haj!
2011. nov. 5. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!