Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tetszik nektek a vörös haj -...

Tetszik nektek a vörös haj - kék szem kombináció babánál/kisgyereknél/felnőttnél?

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 13:12
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Alapvetően igen, de láttam már nem olyan szép illetőt, aki ilyen tulajdonságokkal rendelkezett...

De ami még ennél is jobban tetszik, az a vörös haj+zöld szem... (persze ezekből is vannak csúnyácskábbak).

2011. aug. 3. 14:47
 12/34 anonim ***** válasza:
48%

piciknél egyáltalán nem tetszik.

felnőtteknél vagy gyönyörű vagy csúnya az illető szerintem

2011. aug. 3. 15:13
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
kisfiam kék szemű és vöröses barna,de a napon még vörösebbnek néz ki ráadásul barnább a bőre,nagymamám és apukám is kreolbőrű a dédszülők közt van olasz,örökölte,nagyon szép összeállítás :)
2011. aug. 3. 15:16
 14/34 anonim ***** válasza:
48%
nem tetszik
2011. aug. 3. 16:35
 15/34 anonim ***** válasza:
Neked tetszik?
2011. aug. 3. 18:01
 16/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 3. 19:54
 17/34 A kérdező kommentje:

Igen, nekem tetszik, ilyen a kisbabám és szerintem elég szép kisbaba :)

Anyósom mondta a múltkor, hog ynincs kibékülve ezzel a hajszínnel, hogy neki ez egyáltalán nem tetszik, és hogy reméli kiszőkül vagy bebarnul.

Szeretem anyósomat, csak ez rosszul esett. Nem kell, hogy tessen neki a vörös haj, de mégiscsak az unokája.

2011. aug. 3. 19:56
 18/34 A kérdező kommentje:

Csak kíváncsi voltam, hogy így látatlanban mit gondolnak az emberek a vörös hajról! Köszönöm a válaszokat mindenkinek!

Anyósom meg így is szereti az unokáját, ha vörös, ha nem :) ez a lényeg :)

2011. aug. 3. 19:57
 19/34 anonim ***** válasza:

Szerintem a nagyi cska túl őszinte volt,nem szép dolog de ha neki nem tetszik a vrös haj,akkor nem tetszik:)

Ettől függetlenül (és irtad is) biztos imádja a picit,ugyhogy ne akadj fnet ezen

2011. aug. 3. 20:41
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Legelső vagyok. Nos nekem az első szülött lányom barna hajú, barna szemű. Nagyon szépnek tartom, de alapvetően semmi különleges nincs benne, csak úgy összességében szép kislány. Második gyerekem irtó csúnyácska volt, mikor megszületett. Vörös haj, lila vastag száj, nyávogó hang. Őszintén szólva szegény férjem eléggé megrémült tőle, mikor a kezébe fogta. Aztán teltek múltak a hetek, és gyönyörű kisfiú lett belőle. A haja szőkés- vöröses. A szeme világoskék, a bőre hófehér. Nincs ember, aki vissza nem fordulna még egyszer megcsodálni. A harmadik gyermekem is barnán született, de kék szemmel. Alig pár nap alatt kivörösödött a szemöldöke, és a homlokán a haja. A barna tincsek között rengeteg szőke kandikál ki. Múltkor "drága" anyósom jött át hozzánk. Fogja az ölében a legkisebbet, a másik kettő körülötte szaladgál. Mire kijelenti, hogy jaj, nehogy bevörösödj, maradj szép barna, mint a tesó! Nos. Én nem bírtam megállni, hogy ne bosszantsam. Azonnal rávágtam, hogy én meg csalódott voltam, hogy nem vörösen született, de hátha sikerül még neki, olyan szép, egyedi a vörös haj! Félre ne értsetek, tényleg gyönyörű a barna hajú kislányom. De azért valljuk meg. Ki festeti a haját barnára? És hányan ácsingóznak szép vörös fürtökre?
2011. aug. 4. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!