Átvertek a gyógyszertárban vagy rémeket látok?
Kisfiamnak(9,5 hónapos) kellett vennem nasivin orrcseppet és hársfa teát.
Az orrcsepp 1480 ft volt, a teafű 840 ft....
kicsit sokalltam, de siettünk nagyon, nem lett volna lehetőségem másik patikába menni, meg persze a fiamnak kell, megvettem.
Anyum azt mondta, hogy látják rajtam hogy kifizetem, ezért inkább a drágábbat adják...én nem gondolnám, hogy ennyire rossz indulatúak lennének, vagy túl naiv vagyok?
Mondjuk tényleg bunkók, de mondhatnak csak úgy többet?
Egyáltalán sokat fizettem??
Én a Nasivint 1460 Ft-ért vettem, a teafű pedig kb. 700 Ft körül van nálunk.
Szerintem nem vertek át téged, a patikák eltérő árakkal dolgoznak, pár száz forintos különbség is belefér (ez van).
600ft körül van a hársfatea nálunk, és az orrcsepp is valamivel olcsóbb nálunk...
De egy kicsivel arrébb lévő patikában kb aranyárban van minden...
Azért van az embernek szája, hogy kinyissa:
Elnézést, van kicsit olcsóbb hársfatea is? A Nasivin helyett tudna valami kedvezőbb árút ajánlani?
köszi a válaszokat, tanulságosak voltak.
Van olyan, hogy az ember nem eléggé felkészült mikor a patikába megy,és igen, kinyithattam volna a számat,de nem tettem...
Azért jó mindig rádöbbenni, hogy legalább egy valaki tuti a kérdezőt minősíti és nem a kérdésre válaszol...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!