Mi a véleményetek az Elena és az Alexa névről?
Figyelt kérdés
Szerintetek első(vagyis amit használ) keresztnévnek is megállja a helyét,vagy inkább másodiknak?2011. júl. 30. 21:57
11/29 anonim válasza:
Az Elena nem tetszik, inkább akkor Heléna. Az Alexa szép, ez szerintem első névnek is jó.
12/29 anonim válasza:
Az én kislányom is Elina lett volna,de fiú lett és Benedek :)!Az Elena/Elina nagyon szép ,az Alexa nekem nem tetszik.
13/29 anonim válasza:
Elena: spanyol szappanoperás név szerintem.
Alexa: nem rossz, de csak második helyre tenném.
Milyen vezetéknévhez gondolod?
14/29 anonim válasza:
Az Alexa tetszik,az Elena nem.
15/29 A kérdező kommentje:
Hát még úgy igazán nincs vezetéknév,amihez gondolnám és tudom,hogy az a fő mérvadó ebben a témában,de csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést,hogy mennyire tetszik nektek,mert nekem jelenleg eléggé..:)
2011. júl. 31. 17:12
16/29 anonim válasza:
A Helena es az Elena is tetszik, a vampiros film elott is. En nem szeretem a tobb nevet, igy elso (egyetlen) nevnek adnam. Az Alexa nem.
17/29 anonim válasza:
Szia, engem Alexának hívnak, én szeretem, mert egy kicsit szokatlan, különleges. Azt viszont ki nem állhatom, amikpr egy új embernek bemutatkozom, és visszakérdez, hogy "Alexandra"? :/ A ballagásom próbáján is az osztálynévsor olvasásakor is Alexandrát mondott a lány. Ha az igazi ballagásomon mondták volna ezt, viztos, hogy elbögtem volna magam.
Az Elena pedig szerintem gyönyörü név, szeretem a különleges neveket.
18/29 anonim válasza:
Az Elena nagyon tetszik, gyönyörű név! :D
Az Alexa viszont egyáltalán nem. :(
19/29 anonim válasza:
Nekem lányom lesz.Alexandrának fogják hívni de már most Alexának hívjuk.Szerintem gyönyörű név:-))
20/29 anonim válasza:
Alexa nagyon tetszik, az Elena egyaltalan, valoszinuleg azert, mert Ceausescu (roman diktator) feleseget hivtak igy. Tenyleg roman nev, az Ilona roman verzioja, ahogy fentebb is irtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!