Mi a véleményetek az Elena és az Alexa névről?
Figyelt kérdés
Szerintetek első(vagyis amit használ) keresztnévnek is megállja a helyét,vagy inkább másodiknak?2011. júl. 30. 21:57
1/29 anonim válasza:
A mi babánk (ha lány) Alíz Elina lesz:)
Az Elina nagyon tetszik, de első névnek nem adnánk.
2/29 A kérdező kommentje:
Jaj,nagyon szép neve lesz!köszi a választ!:)
2011. júl. 30. 22:22
3/29 anonim válasza:
Az Alexa régóta tetszik, a vámpíros fim óta az Elena is :)
Mindkettő megállja a helyét első névként is!!
4/29 A kérdező kommentje:
nekem is a film óta tetszik,azelőtt eszembe sem jutott volna...:)
2011. júl. 30. 22:39
6/29 anonim válasza:
A mi kislányunk is Alíz. :)
Igen, tetszik nekem is az Elena név. Az Alexa is tetszik, de a kettő együtt nekem kicsit "soknak" tűnik.
7/29 anonim válasza:
Szerintem is sok a kettő. Őszintén szólva nekem annyira nem tetszik az Alexa. Elina volt az én listámon is.
8/29 anonim válasza:
Az Elena román név, az Ilona románosított formája. Ha nem akarod, hogy románnak nézzenek, inkább ne add. Az Alexa jó (bár én nem promoválom, hogy a gyereket becenéven anyakönyvezzenek), de én Alexandrának anyakönyvezném.
9/29 A kérdező kommentje:
Én valahol azt olvastam,hogy az Elena görög eredetű...:o
akkor mondjuk a Helena??:)
2011. júl. 31. 13:23
10/29 A kérdező kommentje:
vagyis bocsi,pont most kerestem rá több helyen,ahol görög eredetű nevet írnak...de az Elena úgyis 2.-nak tetszene,szóval nem azt használná..:)
és a Helena?
2011. júl. 31. 13:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!