Mi történik vetéléskor? Hogyan távozik a magzat?
Figyelt kérdés
Tudom morbid de érdekel.Ha valaki például otthon elvetél akkor kicsúszik belole az embrió?Ha elvetél akkor már halott vagy mozog?Hová teszik utána?2009. ápr. 7. 13:29
1/2 anonim válasza:
Vetélésnél általában sűrűbb, alvadtabb, darabosabb vércsomók jelennek meg. Ha kórházban veszik el, az más. Olyat én se láttam, és nem is szeretnék.. de láttam egyszer egy oktatófilmet, ott darabokban (!?) szedték ki a kis embriót. :(((
2/2 anonim válasza:
A válasz is morbid lesz.
Attól is függ, hogy mikor történik a vetélés, de az biztos, hogy nem mozog, mert csak akkor vetél el valaki, ha elhalt a magzat. A 12 hét előtt nem igazán felismerhető a távozó embrió és ha korházban történik a dolog, akkor a többi szerves "hulladékkal" elégetik. Ha később, akkor a patológián megvizsgálják és utánna ua. Sajnos mindkettőben volt részem, nem kivánom senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!