Ötletet kérnék ritka, de nem kirivó és megjegyezhetetlen kislánynévre?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 10:50
21/45 anonim válasza:
Erika,Beatrix,Petra,Vera,Veronika
22/45 anonim válasza:
szia
nekünk is kovács a vezetéknév, ha a kövezkező babó lány lesz, akkor Melinda lesz a neve
23/45 anonim válasza:
Nekem a legjobban a Kendra tetszik.
24/45 anonim válasza:
Elég érdekes kommentet írtál...
Szerintem úgyis neked kell eldöntened, mi lesz a neve, hiába írunk akármit is. Én is olyan nevet adtam, amit ami gyakori, és akkor mi van...
25/45 anonim válasza:
Hanka, Emília, Amira, Amina, Norina, Dorina,
26/45 anonim válasza:
Adél, Aina, Asztrid, Benigna, Britta, Cecília, Elena, Erina, Gréta, Ingrid, Johanna, Karina, Katerina, Larina, Lea, Lora, Marietta, Petronella, Szonja, Via.
Próbáltam olyanokat írni, amiket ritkán hallok.
Az én lányom Mira lett. Nekem a Zita is tetszik, mostanában nem sokan adják.
27/45 anonim válasza:
Klarissza, nem tudom írták-e már, de szerintem különleges.
28/45 A kérdező kommentje:
a Kendra nekem is tetszik,csak nem tudom mit szolnának a rokonok!
ti foglalkoznátok vele?
2009. ápr. 7. 13:41
30/45 anonim válasza:
Hát nem foglalkoztunk azzal,hogy ki mit szólna hozzá!Akinek nem tetszik szüljön magának és nevezze aminek akarja "oszt jónapot"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!