Ötletet kérnék ritka, de nem kirivó és megjegyezhetetlen kislánynévre?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 7. 10:50
13/45 anonim válasza:
Na a mi nevünk is tömegnév, igy rövid és egyedi nevet választottunk. Igy lett a lányom Amina (arab eredetű), a második neve Gréta. Nem birtunk dönteni a két név között igy megkapta mindkettőt
14/45 anonim válasza:
A Nanda is elég ritka.Én 1ről tudok rajtam kívül, és lesz még 1, de ő még pocóban van:-)
15/45 A kérdező kommentje:
Azt hittem majd irtok olyat ami tetszik,de ami tetszene,azt a nevet már adták a környékünkön...
Már 41.hetes vagyok,doki szerint azért nem akar kijönni a kislányom,mert még nincs neve.
2009. ápr. 7. 11:29
16/45 anonim válasza:
Én is hallottam már eről amit a doki mondott. Az én lányom LÍDIA de tetszik még a Bella , Hanna.
17/45 anonim válasza:
Nekünk ha lány lett volna, akkor Kata lett volna.
18/45 anonim válasza:
Hermina,Paula,Zoé,Kinga,Franciska,Lívia
19/45 anonim válasza:
izabelle,virág,rebeka,noémi,hanna,maja,biborka,anasztázia,henriettea,olivia,
20/45 anonim válasza:
bocsi utolso vagyok,henrietta akart lenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!