Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mit gondolt amikor elöször...

Ki mit gondolt amikor elöször megpillantotta babáját és mi volt a legkülönlegesebb benne?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 6. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

engem elöntött valami ismereten érzés,hogy ismerem őt és hogy gyönyörű. meg az is eszembe jutott,hogy "végre"

nagyon nehéz leírni azt az érzést,mert sem előtte,sem utána nem éreztem ilyet. Egyrészt ott volt a tudatos rész,hogy jaj,de pici,véres,másrészt meg az igazi szeretet :)

nagyon nagyon jó! és olyan rövid ideig tart - csak pillanatok a szülőágyon,pedig mi azóta együtt vagyunk,csak felöltöztetni vitték el,mégis,ha visszagondolok rá,egy másodpercnek tűnik. ja,és mikor mászott felfelé a pocakomon és megfoghattam az is az eszembe jutott,hogy milyen izmos :)))

2009. ápr. 6. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt a fura, hogy mikor megláttam véresen, ahogy rakjám a pocimra, valami hideg nedves dologra készültem és olyan meleg volt... Persze ez logikus, hiszen bentről jött, de valahogy mégis így voltam. Aztán mikor ránéztem olyan gyönyörű és tökéletes volt, a legeslegszebb a világon! Pedig a képeken látszott utána, hogy igencsak elcsúcsosodott a feje, de én ezt nem láttam akkor... :)
2009. ápr. 6. 20:14
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én arra gondoltam egyből, hogy hogy lehet hogy egy gyerkőc ennyire ne hasonlítson senkire illetve meg is jegyeztem hogy Szia, hát neked milyen szájacskád van? :))

Nekem nagyon ismeretlen volt egyáltalán nem ilyennek képzeltem de imádtam már az elejétől:)

2009. ápr. 6. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem, h maszatos lesz, ráncos, lila kis "aszalt szilva", de nem! Picit ráncos volt, rózsaszín, picike, csúcsos fejű, óriási szemekkel és hosszú hajjal. GYÖNYÖRŰ volt és olyan bölcsen nézett, mintha mindent tudott volna a világról. :) Még meg is jegyezték, h milyen szép a színe!

Csak egy pillanatra sírt fel, aztán csendben nézelődött!

Elsőként az jutott eszembe, h "Hála Istennek, h ilyen gyönyörű!" (nagyon féltem, h az anyósomra fog hasonlítani, aki olyan, mint a Vasorrú bába a mesében!). Másodjára az futott át az agyamon, h az apja száját örökölte.

Közben meg elöntött az az édes érzés, szeretet, béke, a bizonyosság, h itt van, egészséges, és az ENYÉM!

Szinte leírhatatlan az, amit akkor éreztem!

Csak úgy cikáztak a gondolatok az agyamban! :)

2009. ápr. 6. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Próbálná az ember leírni de nem lehet! Csodálatos élmény,de ezt csak akkor tudod meg ha lesz babád! Vagy már van is?
2009. ápr. 6. 21:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Ezt gondoltam: Milyen pici! Babának jósolták, 4.5 körül 2900 lett :-D Ez volt a különös: Hogy hasonlít apámra :-D Azóta is mini papa.

Nem fogtam fel, amikor megláttam, hogy itt van. Annyira el voltam fáradva, sehol nem volt a vérnyomásom sem. Nem voltam magamnál na.

2009. ápr. 6. 22:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindegyik babámnál először az futott talán át az agyamon, ahogy megláttam, hogy TÖKÉLETES ég GYÖNYÖRŰ. Utána az, hogy hogyan is fért el odabent.. igazán nagyon nehéz leírni, hogy milyen érzelmek, gondolatok cikáznak olyankor az ember agyában..azt érezni, átélni KELL. A legkülönösebb az volt, hogy az enyém .. A két nagyobbnak hatalmas vállig érő fekete haja volt, bennük az volt a legkülönösebb, a kisebbek meg annyira formásak voltak.. a szemükben meg ott volt a világra való rácsodálkozás.. A legszebb pillanat az volt, amikor a hasamra tették a babát és elkezdett szopini hatalmasakat nyelve..elmondhatatlan..
2009. ápr. 7. 08:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Én délután szültem császárral! Utána a megfigyelőben voltam ugye de nem hozták be a manómat mert nagyon fázott! Közben a család már megnézte és otthonról is jöttek az sms-ek, hogy milyen gyönyörű kisbaba! A nővérek is jöttek félóránként, hogy milyen szép, nyugodt baba, csak még én nem láttam!:( Este 8:30-kor hozták ki megmutatni, hát elbőgtem magam!Gyönyörűséges volt! Ezt tényleg nem lehet megfogalmazni, hogy milyen érzés volt, de soha nem fogom elfelejteni és még egy ilyen jó érzés nem lesz az életemben az biztos!3,5 éves most, de most is elérzékenyülök, ha eszembe jut milyen volt első látásra!:)
2009. ápr. 7. 14:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Én is császárral szültem és mivel sürgős volt / csökkent a szívhang / és az EDA még nem hatott altattak. A megfigyelőben ott volt a párom, ő már látta a lányunkat és áradozott, hogy milyen szép. Aztán behozta a nővérke, a mellkasomra tette az üvöltő babát, én köszöntem neki, ő rám nézett a pici szemeivel és tudta, hogy én vagyok az anyukája, rögtön elhallgatott és csak néztük egymást percekig. Hirtelen az volt az első gondolatom, hogy "Úristen, Ő az enyém, mit fogok én vele csinálni?". Rámszakadt az a nagy felelőségérzet, hogy ennek a törékeny gyönyörűségnek én vagyok az anyukája, rajtam múlik, hogy milyen ember lesz. Nagyon félelmetes volt megmondom őszintén, de alig vártam a 3 óránkénti szopit, hogy újra lássam, mert egyszerűen tökéletes volt, mintha nyertem volna a lottón, nem hittem el, hogy ennyire szép gyerekem van. Ja, és az illata, nem tudom megmagyarázni, de az újszülötteknek van egy furcsa, nagyon kellemes illatuk, azt sosem fogom elfelejteni.
2009. ápr. 7. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!