Mi a véleményetek a ciklus.hu-ról?
Kíváncsi vagyok kinek milyen tapasztalata van az oldallal kapcsolatban. Akik jobban gyúrtak valamelyik nemű gyermekre, és figyelték mikor esélyesebb a dolog pl. kisfiúra, azoknál bevált? Tényleg kisfiú lett?
Érdemes vezetni rajta az online naptárat vagy nem?
Én vezetem rajta a ciklusomat, de csak arra használtam, hogy a mensim várható időpontját megtudjam. Amikor terhes lettem, kíváncsiságból megnéztem, hogy arra a napra, amikor vélhetően összejött a dolog, mit írtak. Fiút. Tegnap derült ki,hogy lányomlesz :D
Lehet, hogy maga a módszer jó, de azért a ciklus.hu sem isten, nem tudhatja, hogy mikor van pontosan ovud. Főleg, ha nem is a legrendszeresebb a mensid. Nekem eléggé eltérő a ciklusaim hossza.
Viszont ha pontos a menzid(nekem eddig az volt) akkor az értesítések nagyon jók.
Meg van egy terhességfigyelő is, ott pl hírlevelet kapsz a terhességi hetekről.
Plusz nem lehet elhagyni:)
Én is csak a ciklusomat vezetem rajta,nézem mikor fog megjönni.
Gyereket nem akarok így azt a részét sosem figyelem,én azt számolom mikor nem lehet szexelni 5 napig :D
Én nagyon szeretem. Régebben nem vezettem, vagy elhagytam, ez megmarad, emailt küld, amikor beállítom.
A nemeket nem figyeltem, illetve nem született babám mióta regisztráltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!