Meddig használhatom a koszmó elleni Babe sampont?
Figyelt kérdés
Már 1,5 éves a kisfiam, de még mindig van benne. Igazán nem is volt rá szükség, megvettem és ezt használjuk azóta is. Ártani nem árt ugye? Igazán nem is tudom, hogy miért jobb ez koszmóra, mint egy másik sampon. De szép a haja és nincs gond a fejbőrével sem. De következőnek már ne ilyet vegyek ugye?2011. júl. 26. 16:08
1/1 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, ha ezzel mosod.
Beszéltem egy gyermekorvossal, aki a saját kétéves kisfiának is ezzel mossa még a haját, sőt javasolja is a használatát hosszabb távon ennek a samponnak.
Legközelebb már vehetsz sima babasampont, de azzal sem teszel bajt, ha még mindig ilyennel mosod a haját továbbra is, nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!