Van most hasmenessel, lazzal jaro virus/betegeg a kornyeketeken?
A kisfiam tegnap estere belazasodott, de konnyen le is ment a laza. Ma reggel ismet lazas volt es hasmenese volt delelott. Az a tipikus virusos "kinezetu".
Most izgulok, hogy a kisebbik fiamnal is jelentkeznek-e a tunetek...
Feletek van valamilyen jarvany?
Iden meg betegek sem voltak, erre a nagy lehulesnek koszonhetoen megnathasodtak par napja, a kicsivel epp tegnap voltam az orvosnal, mert kohogott is. A doki szerint nincs gond. Erre este a nagyobbiknal kezdodott a laz. Remek.
Koszonom a valaszod!
Egy het???
Az rengeteg. Sajnalom...
Ebbol eleg lenne ket nap.
En azt hittem eddig, hogy a nathahoz hasonlito tunetek mas korsag miatt vannak, de lehet, hogy ez is a lazas/hasmenoshoz tartozik.
Nalunk igy nezett ki:
nagyobbik gyerek orra bedugult szerda este, csak orrfolyas volt, semmi mas, nem is vittem orvoshoz. Kisebbik gyerek orra bedugult csutortok ejszaka, nagyon folyik es kohog is, a kohoges miatt vittem dokihoz, mert hurutra hajlamos. Kiderult, hogy a kohoges elvileg csak a hatra folyo valadek miatt van.
Es tegnap este lazasodott be a nagyobbik, ma kezdodott a hasmenes. Ha jol tippelem, akkor ma ejszakara szamithatok a pici lazasodasara, holnaptol pedig nala is jon a hasmenes.
Ah, nem akarom. Foleg, hogy en is valoszinuleg osszeszedtem, mert furcsan erzem a fejem, hasam, nem lesz egyszeru hetunk.
Meg bizom benne, hogy csoda tortenik...
Mi Nyiregyhaza mellett vagyunk.
Kozben beszeltem a sogornommel, szinten a kornyeken elnek, a heten nem talalkoztunk veluk es naluk is mindket gyerek lazas 2. napja, hasmenessel.
A te picid milyen gyogyszereket ad?
En Normaflore-t adok csak es Nurofent, ennyit mondott a doki is. Es persze orrszivozas ezerrel.
Nálunk úgy kezdődött,hogy elkezdett köhögni,meg vízszerűen folyt az orra múlthét kedden reggel,délutánra hőemelkedés,elvittem dokihoz,mert nem akartam nekimenni az éjszakának...
nem adott semmit csak isoprinosint,meg csillapítsam a lázát ha lázas lesz.Másnapra elkezdett menni a hasa,de úgy rendesen és egy falatot sem evett.Onnantól péntekig folyamatos hőemelkedés.Majd péntek estétől láz.Még csütörtökön felhívtam a dokit,hogy megy a hasa,és azt mondta hogy a normaflor kevés lesz mert csak egyféle baktériumtörzset tartalmaz,így protexint kellett vennem,meg calciumos port a hasmenésre.Szombaton láz miatt ügyelet.ott kapott a Sumamed antibiotikumot(meg is szünt a láz szinte azonnal),ambroxol köptetöt(hörghurutus Ő is egyébként,még mindig köhög),Spiropent hörgőtágítót
Múlt szerdától tegnapig szinte semmit nem evett,csak a tápszert volt hajlandó elfogadni...Ma más úgy ahogy evett szilárdat is.A hasmenés még mindig megvan,bár már nem napi 10 csak 2 és nem olyan vizes.
Eddig 13 ezer ft gyógyszernél és 6ezer ft-nyi plusz pelusnál járunk ebben a hónapban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!