Mennyire használ a pharmatex hüvelytabletta?
Figyelt kérdés
vélemények? valaki használ ilyet itt?2011. júl. 23. 13:55
11/16 anonim válasza:
Egy CVSZ-es védőnőtől tudom (aki az abortuszra jelentkezőkkel foglalkozik), hogy a terhességmegszakítást kérelmezők között meglepően sok a Pharmatex mellett véletlenül teherbe esők aránya.
Biztos sokan nem tartják be a használati útmutatóban foglaltakat, de azért ez nem mondható el 100%-ban mindegyikükre, szóval ez az egyik legmegbízhatatlanabb módszer.
Kb. annyira lehet hatásos, mint a naptármódszer.
Persze nincs 100%-os megoldás, de azért arányaiban az óvszer és a tabletta mérföldekkel biztonságosabb. (Nyilván ott is be kell tartani az utasítást!)
Ez azoknak megfelelő, akik majd a későbbiekben szeretnének babát, de az sem jelent gondot, ha előbb "becsúszik".
12/16 anonim válasza:
Bocs, CSVSZ-es (Családvédelmi Szolgálatos)
13/16 anonim válasza:
Én nem szedhetek gyógyszert és évek óta a pharmatex krémet használom a kúpot nem ismerem. egyszer sem lettem tőle terhes. mind a két terhességemnél úgy lettem terhes hogy abbahagytam a krémet. tehát amíg használtam addig védettséget nyújtott. próbáld a krémet szerintem.
14/16 anonim válasza:
Én 5 évig a Pharmatex krémet használtam a 72 gr-at amit egy aplikátorral kell fel tenni, ennek nincs kivárási ideje, tehát azonnal lehet és ha betartod az előírást, pl szappannal aktus előtt tilos ott alul a hüvelynél megmosni, inkább intim szappant használok, utána ugyanez, stb. A tablettát a tesóm próbálta, nem volt neki jó, ráadásul ki kell várni és őket csípte is. A krém 72gr=1890ft.
15/16 anonim válasza:
A Pharmatex-babák száma "ilyesztően" magas. Szerintem ez önmagáért beszél.
16/16 anonim válasza:
Én is évekig használtam-a kúpot-és nem estem teherbe.Amikor babát akartunk,nem védekeztünk.2 gyerekünk született(2 terhességből)-eddig,mert most készülünk a 3.-ra-az első nem védekezős hónapban össze is jöttek.Én maximálisan elégedett vagyok a Pharmatex-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!